Početna Biznis korisnici i-SENSYS nude brzu štampu profesionalnog kvaliteta

i-SENSYS nude brzu štampu profesionalnog kvaliteta

Momacki auto – Infiniti HEADER

Nove Canon serije štampača i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 su kao stvorene za radne grupe u usponu kojima su u interesu konkurentni troškovi upotrebe za sve veće količine crno-bele štampe. Uz brzine od 33 do 40 stranica u minutu i automatski obostrani ulagač dokumenata novi uređaji nude brzu štampu visokog kvaliteta i profesionalnog izgleda. Radi optimizacije produktivnosti na radnom mestu, novi štampači dolaze sa mogućnošću daljinskog upravljanja čime se smanjuje potreba da IT timovi upravljaju i kontrolišu uređaje na lokaciji. LCD ekran na dodir u boji se jednostavno i intuitivno koristi.

Funkcionalnost skeniranja u e-poštu i skeniranja u mapu dodatno pojednostavljuje digitalizaciju radnog procesa pomoću skeniranja na USB, u zajedničke mape, na FTP ili ulaznu e-poštu bez PC-ja. Funkcionalnost potpunog skeniranja obuhvata skeniranje direktno u popularne aplikacije u oblaku ili na mobilne uređaje pomoću besplatnih aplikacija za PC i mobilne uređaje.

Najbolji telefoni 2019

Anil Jagpal dodaje: „Novi modeli i-SENSYS su stvoreni sa posebnom pažnjom posvećenom kompatibilnosti i jednostavnosti korišćenja. Uz podršku za digitalizaciju i glatke tokove rada pomoću opcija skeniranja u e-poštu i u mape, novi uređaji podstiču optimalnu produktivnost u kancelariji i izvan nje. Kertridži sa tonerom tipa ’sve u jednom’ osiguravaju pouzdan i trajan kvalitet koji ne zahteva posebno održavanje i njima se jednostavno upravlja, dok kompatibilnost sa uslugama upravljive štampe (MPS, Managed Print Services) osigurava skalabilnost dok kompanija raste.“

Poboljšane mogućnosti povezivanja radi efikasnosti u kancelariji
Kompatibilnost sa Canon-ovom platformom uniFLOW omogućava poslovne funkcionalnosti uz manju potrošnju i učešće u Canon-ovoj platformi za upravljanje izlaznim resursima. Uz podršku za jezike za štampače PCL5c/6 i Adobe PostScript koji su standard u branši, serije i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 se mogu bez problema i lako integrisati u upravljive IT mreže. I dodatak Canon-ovog novog NFC-a Touch & Print omogućava zaposlenima da koriste svoje kompatibilne pametne telefone ili tablete za brzo i tačno povezivanje i štampanje pomoću mobilne aplikacije Canon PRINT Business.

Obe serije nude prenos skeniranih podataka u aplikacije u oblaku, uključujući Dropbox i Google Drive pomoću besplatnih aplikacija. Novi uređaji podržavaju Google Cloud Print i obuhvataju podršku za opcije Apple AirPrint i Mopria. Te opcije omogućavaju kompanijama svih veličina još efikasniji rad i upravljanje, štampu i skeniranje dokumenata pomoću niza mobilnih uređaja, i to u pokretu.

Globalna održivost
Serije i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 su deo Canonovog nagrađivanog programa recikliranja kertridža, pa korisnicima nude besplatan, jednostavan i ekološki način recikliranja praznih Canonovih kertridža sa tonerom.

Modeli i-SENSYS MF510 i i-SENSYS MF410 biće dostupni širom Evrope od juna 2016.

Leave a Reply