Početna Home IFA 2019: Dva nova Philips OLED+ televizora koji redefinišu koncept istinskih premijum...

IFA 2019: Dva nova Philips OLED+ televizora koji redefinišu koncept istinskih premijum televizora

Jedna od glavnih atrakcija na IFA 2018 sajmu bilo je predstavljanje Philips OLED+903 televizora, prvog ikada televizora koji je razvijen kao plod jedinstvene i ekskluzivne saradnje brendova Philips TV i Bowers & Wilkins.

Modeli OLED+934 i OLED+984 imaju najnovije OLED ekrane i P5 procesor treće generacije koji još više poboljšava kvalitet slike, donoseći bolje smanjenje buke, bolju oštrinu, preciznije boje i nijanse boje kože kao i bolji kontrast.

P5 procesor treće generacije takođe ima i dovoljno snage da donese poboljšanja po pitanju kvaliteta slike u jedinstvenu funkciju za savršenu prirodnu stvarnost (Perfect Natural Reality) koju imaju Philips televizori. Plus ima generalno bolje HDR performanse za HDR10 i HDR10+ izvore i, po prvi put, može još bolje da prikazuje sadržaj Dolby Vision kvaliteta.

Ovi novi televizori takođe nastavljaju trend koji su započeli njihovi prethodnici, nudeći najbolji evropski dizajn sa završnom obradom od autentičnih materijala uključujući tkaninu, staklo i metal kompanije Kvadrat.

Najbolji zvuk sada je još bolji

Na modelima OLED+934 i OLED+984 inženjeri oba brenda su radili zajedno od početne koncept faze, što im je omogućilo da razviju nove zvučne sisteme koji podižu performanse celog sektora na novi nivo.

Oba televizora sada dolaze sa sistemima zvučnika sa nekoliko drajvera, smeštenim u fizički odvojenim, akustički optimiziranim, čvrstim spoljnim kućištima na kojima su primenjeni mnogi od dizajnerskih principa i vlasničke tehnologije koji se mogu naći u svim Bowers & Wilkins audio proizvodima.

Oba modela imaju Dolby Atmos dekodiranje, a OLED+934 je prvi Philips televizor koji ima Dolby Atmos jedinice usmerene na gore i postavljene na vrh kućišta zvučnika.

Leave a Reply