Početna Gadgets IFA 2019: LG G8X ThinQ i novi LG Dual Screen unapređuju uživanje...

IFA 2019: LG G8X ThinQ i novi LG Dual Screen unapređuju uživanje korisnika

blank
Panasonic TV

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je LG G8XThinQ, svoj najnoviji pametni telefon serije G, kao i napredniji LG Dual Screen na sajmu IFA 2019 u Berlinu.

I LG G8XThinQ i LG Dual Screen osmišljeni su tako da stvore sasvim novi način multitaskinga, uživanja u sadržajima i društvenog života na mobilnom.

ATV & NAUTICA ATV

Prvi LG Dual Screen, koji je prvi put predstavljen na kongresu MWC 2019 u Barseloni, uspostavio je inovativan faktor oblika i novi nivo izuzetnosti na polju multitaskinga u pokretu.

Za novu verziju, LG je tražio povratne informacije od potrošača i implementirao određeni broj poboljšanja uključujući dodatni prednji displej od 2,1 inča.

Ovaj korisni dodatni displej korisnicima omogućava da pogledaju koliko je sati, koji je datum, napunjenost baterije, notifikacije i druge korisne informacije, a da pritom ne moraju da otvore displej.

Štaviše, dok je prvi Dual Screen omogućio gledanje iz dva različita ugla, novi Dual Screen ima novu 360 Freestop šarku koja omogućava gledanje iz bilo kog ugla, poput laptopa.

Leave a Reply