Početna Gadgets IFA 2019: LG G8X ThinQ i novi LG Dual Screen unapređuju uživanje...

IFA 2019: LG G8X ThinQ i novi LG Dual Screen unapređuju uživanje korisnika

Panasonic TV

Najnoviji pametni telefon serije G kompanije LG takođe ima isti displej od 6,4 inča kao i LG Dual Screen zarad dvostruke produktivnosti i zabave.
Senzor otiska prsta koji se nalazi unutar displeja zaključavanje i otključavanje smartfona LG G8XThinQ čini lakšim nego ikad, čak i kada je dupli ekran preklopljen.

Najbolji telefoni 2019

Mada automatsko podešavanje osvetljenja displeja pametnog telefona pomoću senzora ne predstavlja novitet, kod pametnog telefona G8XThinQ senzor ambijentalnog osvetljenja takođe podešava kontrast kako bi maksimizovao detalje slike i smanjio zamor očiju.

Pritom se prednja kamera telefona nalazi unutar neupadljivog Waterdrop lens cutout, omogućujući korisnicima da maksimalno uživaju u FullVision displeju od 6,4 inča.

Kada je reč o kameri, LG G8XThinQ predstavlja realizaciju snova svakog foto-amatera, uz prednju kameru od 32MP sa senzorom od 1,6μm koji parira impresivnim kamerama sa zadnje strane pružajući vrhunske fotografije bez obzira na to na koju je stranu okrenut telefon.

Takođe, zarad savršenog selfija, režim Reflector obezbeđuje jasnije, oštrije portrete čak i u mračnim ambijentima, omogućujući korisnicima da podese boju osvetljenja prema svom raspoloženju ili ukusu. Funkcija Action Shot na bazi veštačke inteligencije u novom pametnom telefonu LG G8XThinQ prepoznaje i vrši kompenzaciju kretanja brzinom slikanja od 1/480 sekunde.

4K Time Lapse korisnicima omogućava da prave usporene umetničke video klipove zapanjujuće rezolucije 4K, dok LG Steady Cam pruža poboljšanu stabilnost slike i snimke koji deluju kvalitetnije i profesionalnije.

Leave a Reply