Početna Gadgets IFA 2019: LG G8X ThinQ i novi LG Dual Screen unapređuju uživanje...

IFA 2019: LG G8X ThinQ i novi LG Dual Screen unapređuju uživanje korisnika

Panasonic TV

Svojim pametnim telefonom G8XThinQ, LG je opravdao reputaciju dokazanog lidera na polju zvuka smartfona. Dva zvučnika od 1,2W pružaju odvažan, savršeno uravnotežen stereo zvuk, dok Hi-Fi Quad DAC od 32 bita podešen od strane kompanije Meridian Audio omogućava kompaniji LG da i dalje bude reper po pitanju izuzetnog zvuk smartfona.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Kada se radio o snimanju, LG G8XThinQ sadrži mikrofon koji se automatski pojačava pri video snimanju kako bi se obezbedilo da se zvukovi snimaju sa živopisnim detaljima da bi se dobili najzanimljiviji ASMR snimci.

Kada je reč o izgledu, LG G8XThinQ deli značajan deo DNK prethodnih LG telefona, dok u isto vreme stvara sopstveni identitet. Povezivanje telefona sa Dual Screen sada se ostvaruje pomoću USB-a umesto Pogo Pins kako bi se dobio telefon prefinjenijeg, čistijeg izgleda kada se koristi bez maske.

LG G8XThinQ sadrži poboljšan interfejs sa tabovima kao što su Dial, Call logs i Kontakti koji se premeštaju u podnožje displeja kako bi korisnici mogli još više toga da urade samo jednom rukom.

„LG Dual Screen sada je dokazani faktor forme, visoko cenjen zbog svoje praktičnosti i svih mogućnosti multitaskinga koje otvara”, izjavio je Brajan Kvon, predsednik LG kompanija Mobile Communications and Home Entertainment. „Nastavićemo da proširujemo LG Dual Screen ekosistem kroz strateška partnerstva i bitno unapređujemo inovacije kako bismo potrošačima pružili diferencirano korisničko iskustvo”.

LG G8XThinQ i poboljšani LG Dual Screen biće dostupni na ključnim tržištima do kraja ove godine.

Od 6. do 11. septembra, posetioci sajma IFA 2019 imaće priliku da prvi vide nove pametne telefone LG G8XThinQ i LG Dual Screen u Hali 18 sajma Messe Berlin.

Leave a Reply