Početna Home IFA 2019: Midea predstavila revolucionarni klima uređaj

IFA 2019: Midea predstavila revolucionarni klima uređaj

Panasonic TV

Midea je na IFA 2019 sajmu predstavila svoj najnoviji flegšip proizvod BreezeleSS+.
To je klima uređaj koji nudi najviši nivo prijatnosti vazduha uz neprikosnovene performanse po pitanju brzine, komfora, protoka vazduha, nivoa buke, uštede energije pametnih funkcija.

BreezeleSS+ je prvi klima uređaj dizajniran za najveći nivo prijatnosti vazduha i koristi sistem „BreezeleSS+ Tech“.
Potpuno novo iskustvo brzog hlađenja može da spusti temperaturu vazduha koji izbacuje na 23 stepena celzijusa za 40 sekundi i može da spusti temperaturu u prostoriji za jedan minut.

ATV & NAUTICA 2020

Sa otvorom za izbacivanje vazduha od 70mm, širokim uglom protoka vazduha i superbrzim ventilatorom, hladan vazduh se stvara velikom brzinom i veoma brzo ispunjava prostoriju. Svaki BreezeleSS+ klima uređaj je opremljen ekskluzivnom TwinFlap tehnologijom koja uključuje dva deflektora sa 7928 minijaturnih rupa, koje omogućavaju ovom klima uređaju da plasira hladan vazduh direktno a nežno.

Minijaturne rupe su dizajnirane tako da gledaju u različitim pravcima i imaju različite dimenzije kako bi momentalno ublažile i rasule hladan vazduh bez ručnog podešavanja i kondenzacije vode.

BreezeleSS+ takođe donosi tehnologiju od 360° za ravnomerno i brzo hlađenje uz pomoć ekskluzivno dizajniranog bočnog vazdušnog izduva u obliku slova „S“.

Xtreme Heat je podeljeni klima uređaj koji može da održi stopostotni kapacitet snage u ektremno hladnim uslovima do čak -25°C.
Retro serija isušivača vlage je dobila dizajnerske IF i Red Dot nagrade za dizajn eksterijera.

ZenCool porodica monoblok klima uređaja proizvodi buku od svega 41 dB održavajući mir i tišinu u vašem domu.
Ovi proizvodi su takođe zadobili pažnju potrošača širom sveta.

Leave a Reply