Početna Gadgets IFA 2019: Novi Nokia telefoni 2019

IFA 2019: Novi Nokia telefoni 2019

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je pet novih modela. Predstavljena su dva nova pametna telefona: Nokia 7.2 – model sa moćnom trostrukom kamerom od 48MP i ZEISS optikom, kao i Nokia 6.2 – telefon koji poseduje fenomenalan PureDisplay i naprednu trostruku kameru koje pokreće tehnologija veštačke inteligencije.

Kompanija je takođe proširila svoj portfolio funkcijskih telefona kako bi izašla u susret različitim mrežnim i tržišnim kategorijama. Nokia 800 Tough je prvi robusni Nokia telefon koji je predstavila kompanija HMD Global. Ovaj model predstavlja novi simbol izdržljivosti i dugotrajnosti baterije Nokia telefona koji su upareni sa modernom tehnologijom kao što je Google Assistant, WhatsApp, 4G i drugi. Nokia 2720 Flip je kompaktan i taktilan model transformisan zahvaljujući integrisanoj tehnologiji veštačke inteligencije. Ovaj telefon je idealan za sve korisnike kojima je potreban predah i „digitalni detoks”. Kompanija HMD Global predstavila je i pristupačni Nokia 110 telefon koji je namenjen svim ljubiteljima zabave.

Najbolji telefoni 2019

Kompanija HMD Global takođe je podelila svoju viziju za buduće Nokia telefone. Oslanjajući se na uverenje da tehnologija i inovacije moraju da pokreću ljude, a ne da budu ograničeni samo na uređaje u određenom cenovnom rangu. Donoseći prednosti nove mrežne tehnologije široj publici, kompanija HMD Global takođe najavljuje svoju posvećenost pružanju pristupačnog i ujedno vrhunskog 5G iskustva u 2020. godini.

Florian Seiche, generalni direktor kompanije HMD Global, je izjavio: „Krećemo ka sledećoj fazi Nokia telefona i identifikovali smo strateška područja ulaganja za obezbeđivanje visokokvalitetnog iskustva korišćenja Nokia pametnog telefona za sve naše fanove. Posebno ćemo se fokusirati na donošenje inovacija u oblasti 5G, bezbednosti, snimanja i dizajna.“

„Izuzetno smo ponosni na naš jasan fokus na bezbednost svih naših telefona, što nas čini jedinim brendom u Evropi u našoj kategorijii sa jakim naglaskom na poverenju, bezbednosti i čistom Android iskustvu. Uz izuzetna dostignuća kao to da smo jedini brend čiji čitav portfolio pokreće najnovija verzija Androida, doneli smo aktuelne Android funkcije širom svih cenovnih segmenata. Mi smo jedini brend koji kontinuirano isporučuje mesečna bezbednosna ažuriranja i ispunjava obećanje o zaštiti vaših uređaja“, dodao je Seiche.

Leave a Reply