Početna Gadgets IFA 2019: Pametnija tehnologija za sve

IFA 2019: Pametnija tehnologija za sve

blank
ATV & NAUTICA 2020

Kompanija Lenovo je na godišnjem događanju Tech life predstavila seriju novih laptopova, uređaja proširene stvarnosti i mobilnih uređaja, kao i uređaja za pametni dom dizajniranih kako bi omogućili „pametniju tehnologiju za sve”. Reč pametno koristila se kao sinonim za inovaciju, pomeranje i postavljanje novih granica, a u međuvremenu je postala druga reč za povezivanje. Kao rezultat toga, kompanija Lenovo je usmerena na dugotrajnu viziju i predanost razvijanju tehnologija koje nisu samo pametnije, već i svima dostupne, pristupačne i korisne.

Komanija Lenovo je predstavila šta je moguće ostvariti saradnjom u industriji vodećih laptopova, osmišljenih u saradnji s kompanijom Intel® kao deo inovativnog programa pod nazivom „Projekt Athena2 ” kako bi bili među najtanjim, najlakšim i najintuitivnijim uređajima, potpomognuti veštačkom inteligencijom s najnovijim Intel Core procesorima i Windows 10 operativnim sistemom. Ekskluzivne pametne funkcije uvedene na novim 14-inčnim C940 i Yoga S740, prilagođavaju se korisničkim potrebama vezanim za performanse.

ATV & NAUTICA 2020

Na odabranim tržištima, na novim Yoga laptopovima takođe su dostupne pametnije funkcije Amazon Alexa glasovne usluge.

Fokusirani na poboljšanje načina na koji dobijamo povratne informacije, kompanija Lenovo predstavlja tri nova Alexa ažuriranja dostupna na odabranim personalnim računarima za krajnje korisnike, a uključuju:

Podršku za zaključavanje ekrana (Lock Screen Support, Ažurirani vizuali Smart home,Podršku za višejezičnost (Multi-Language Support).

Leave a Reply