Početna Home IFA 2019: Predstavljanje novog Safera Sense senzora

IFA 2019: Predstavljanje novog Safera Sense senzora

blank
Panasonic TV

Kompanija Safera redefiniše svet kuvanja predstavljanjem svog novog proizvoda Safera Sense, prvog sveobuhvatnog pametnog senzora za kuvanje.

Safera Sense prepoznaje razne tehnike kuvanja, automatski postavlja tajmere, prati kvalitet vazduha, govori vam kada je vreme da uključite ventilaciju i upozorava vas kada slučajno ostavite uključenu ringlu.

ATV & NAUTICA ATV

Ponekad ne možemo da se fokusiramo sto posto na kuvanje jer nam nešto drugo odvlači pažnju. Zar ne bi bilo lepo kada bi vaš šporet bio dovoljno pametan da vam kaže kada je tiganj spreman da na njega bacite hranu? Ili kada bi trebalo da uključite aspirator? A šta kažete na to da neko podesi tajmer umesto vas ili vas obavesti kada slučajno ostavite uključenu ringlu?

Upoznajte Safera Sense – sveobuhvatni pametni senzor za kuvanje koji vašem šporetu daje superčula! Safera Sense ne samo da vam pomaže kod rutinskih zadataka u kuhinji, već takođe i čini kuvanje pametnijim, i to na tri načina:

Automatski postavlja tajmere kada kuvate,
Pomaže pri sprečavanju požara u kuhinji tako što prepoznaje opasnosti od požara,
Čak i prati i proverava kvalitet vazduha.

Sve ovo se radi pomoću tankog, diskretnog uređaja koji se lako instalira. Jednostavno ga postavite na zid iznad ploče šporeta ili ispod aspiratora. Ovaj uređaj sa jednim dugmetom je veoma lak za korišćenje, a pritom je prepun napredne tehnologije. Ovaj pametni senzor ima moćni procesor koji analizira podatke koje dobija od više od deset senzora.

Ovi senzori aktivno mere temperaturu šporeta, kvalitet vazduha, potrošnju energije pa čak i ljudsku aktivnost.
Ova superčula mogu biti dodeljena postojećim šporetima, kako električnim tako i onima na plin.

Pored toga, možete da nadogradite svoj Safera Sense sveobuhvatni senzor za kuvanje kako biste upravljali svojim šporetom.

Ovo možete uraditi na dva načina: Safera Sense može da se upari sa kućnim sistemima (Google Home, Alexa, HomeKit) ili možete ovaj pametni senzor da uparite sa bežičnim Safera Smart Cooker kontrolerom.

Onda ćete imati još više naprednih načina da učinite kuvanje pametnijim i bezbednijim.

Leave a Reply