Početna Home IFA 2019: Samsung bela tehnika vas uvodi u industrijsku revoluciju 4.0

IFA 2019: Samsung bela tehnika vas uvodi u industrijsku revoluciju 4.0

Panasonic TV

Zamislite da se vaš frižider prilagodi slobodnom prostoru u kuhinji i boji nameštaja. Novi Bespoke modeli to mogu. S obzirom na to da vizuelna razlika između nameštaja i kućnih aparata postaje sve manja, Samsung nastoji da dizajnira prilagodljiva rešenja u skladu sa potrebama korisnika.

Baš zato novi Bespoke frižideri stižu u Evropu. Osmišljeni kao modularni uređaji i zahvaljujući širokoj ponudi dimenzija, od onih sa jednim, do onih sa četvoro vrata, ovi frižideri se veoma lako uklapaju u različite prostore. Zašto bi veličina frižidera i zamrzivača bila fiksna? Stigao je modularan dizajn, za drugačije stilove i načine življenja.

ATV & NAUTICA 2020

Za korisnike koji žele da budu još efikasniji u kuhinji, Samsung je predstavio i novu, multifunkcionalnu rernu Dual Cook Steam Oven.

Uz savremen dizajn dolaze i neverovatne mogućnosti u pogledu performansi. Rerna je postavljena vertikalno i karakterišu je teksturisane površine sa novim interfejsom.
Uz pomoć Dual Cook Steam opcije, u različitim odeljcima, omogućeno je istovremeno pripremanje hrane procesom konvekcije i na pari.

Samsung kuhinjske inovacije već su pomogle u smanjenju količine otpada koji se proizvodi u domaćinstvima.

Međutim, na sajmu IFA 2019 najavljena je još bliža saradnja sa kompanijom Whisk, koja razvija platformu za pametnu upotrebu hrane. U međusobnoj saradnji do sada je razvijeno mnoštvo inovacija, poput pametnih spiskova za nabavku na Samsung Family Hub frižiderima, čime svako iskustvo kuvanja postaje mali društveno odgovorni projekat.

Kako prosečni domovi postaju sve kompaktniji, Samsung se fokusirao i na ponudu proizvoda koji odgovaraju načinu života svojih korisnika. Tako uređaj za osvežavanje odeće AirDresser izgleda kao garderober ili ogledalo. Nakon napornog dana, dovoljno je da odeću stavite u AirDresser, a on će sam da osveži odeću, i ona će izjutra biti sveža, čista, mirišljava i opeglana.

Sadrži troslojni sistem filtera, ima modularan dizajn i staje svuda. Vrata su obložena ogledalom, na kome se ispisuju informacije u kojem je stadijumu pranja/peglanja odeća unutra.

Uz to, lansiran je i Air Purifier AX9500, prvi Wind-Free sistem za prečišćavanje vazduha na svetu.
Uz modularni dizajn ovaj uređaj će se uklopiti u svaki dom, a pomoću troslojnog sistema filtriranja, smanjiće prisustvo štetnih gasova, prašine i alergena u vazduhu.

Uz novi POWERstick Jet bežični usisivač korisnici će imati priliku da iskuse moć usisavanja u industriji, od 200W. Petoslojni HEPA sistem filtriranja i baterija koja traje 16 minuta (jer je toliko dovoljno da se usisa stan) omogućavaju da se ukloni 99,999 odsto čestica prašine i alergena, sprečavajući da se one vrate u vazduh kroz izduvni ventil.

Leave a Reply