Početna IFA 2019 IFA 2019: „Turneja timskog rada“, prvi originalni serijal kompanije Klaxoon posvećen timskom...

IFA 2019: „Turneja timskog rada“, prvi originalni serijal kompanije Klaxoon posvećen timskom radu

Panasonic TV

Kompanija Klaxoon, svetski lider u oblasti rešenja koja pomažu u timskom radu, baziranim na cloud tehnologiji, danas je predstavila najnoviju verziju svoje napredne SaaS platforme alata koji pomažu kod svih vrsta sastanaka i timske saradnje.

Klaxoon3 platforma donosi mnoštvo poboljšanja koja će pomoći timovima da unaprede efikasnost i angažovanost svih članova. Jedna od alatki na ovoj platformi je „Questions“ (pitanja) koja donosi najbrži i najlakši način da postavite pitanja kolegama u timu kao i da prikupite i tumačite informacije sa Klaxoon platforme i privatnih mreža.

ATV & NAUTICA 2020

Poboljšana alatka „Brainstorm“, koja je sinonim za razmenu ideja, ima nove neprikosnovene funkcije (saradnja na daljinu, predlozi koje daje veštačka inteligencija) koje uključuju veštačku inteligenciju koja predviđa sledeće korake i pokreće automatsku integraciju sa Microsoft paketom alata, a pokrenuta je i posebna Klaxoon aplikacija koja omogućava ljudima da efikasnije koriste platformu preko bilo kog iOS ili Android uređaja.

Sva svetla uperena u timski rad!

Kompanija Klaxoon je napravila prvu seriju posvećenu timskom radu koja pretvara ovu temu u umetnost. Ova kompanija koja već broji milione korisnika snimila je seriju po imenu „Turneja timskog rada“.

Ovo je imerzivna originalna serija snimljena u posebnom stilu, koja poziva gledaoce da se sastanu sa timovima širom sveta kako bi otkrili tajne njihovog uspeha.

Leave a Reply