Početna Gadgets IFA 2019: Walkman NW-ZX507 – Muzika sa zvukom vrhunskog kvaliteta iz više...

IFA 2019: Walkman NW-ZX507 – Muzika sa zvukom vrhunskog kvaliteta iz više izvora

Sony je najavio svoj novi Walkman NW-ZX507, koja vam omogućava da doživite muziku iz više izvora uz Android operativni sistem i Wi-Fi konekciju. Jednostavno puštajte pesme na uređaju preko svoje omiljene striming platforme i servisa za preuzimanje muzike, bez žrtvovanja visokokvalitetnog zvuka.

ATV & NAUTICA 2020

Uživajte u zvuku vrhunskog kvaliteta sa novim Walkman modelom NW-ZX507, zahvaljujući balansiranoj konekciji od to Φ4.4 mm kao i DSD Native (11,2 MHz) i PCM reprodukciju od 384kHz/32bit sa S-master HX digitalnim pojačalom.

Možete da se udubite u zvuk visoke rezolucije.
Tu je i podrška za DSEE HX tehnologiju koja konvertuje muziku koju već imate na uređaju do kvaliteta visoke rezolucije. DSEE HX procesor čak i radi dok strimujete muziku.

ATV & NAUTICA 2020

Pored toga, Walkman NW-ZX507 koristi i LDAC tehnologiju za bežični zvuk visoke rezolucije tako da sada možete da uživate u zvuku visoke rezolucije dok slušate svoju omiljenu muziku.

Vrhunski zvuk na modelu NW-ZX507 se postiže sa lakoćom zahvaljujuči njegovoj vrhunskoj izradi. Kućište se sastoji od aluminijumskog rama i bakarnog bloka kako bi se postigao jasan i moćan zvuk, dok novi FTCAP (kondenzator visokog polimera) i električni dvoslojni kondenzator u tandemu garantuju odličnu dubinu basa.

Audio delovi, sa odličnim spojevima i fino podešenim zvučnim otpornikom donose jasne vokale i zvuk, i unapređuju svaki detalj vaših omiljenih pesama.
Sa HD ekranom od 3,6 inča i panelom osetljivim na dodir moći ćete sa stilom da slušate muziku.

Imate i vrlo zgodni USB-C port i slot za Micro SD karticu kao i fizičke dugmiće sa strane za lakšu upotrebu. Walkman NW-ZX507 je dostupan u crnoj boji i donosi autentični zvuk u kompaktnom, elegantnom pakovanju. A uz to, baterija koja traje do 20 sati vam omogućava da redom preslušavate albume bez imalo brige.

Ovaj uređaj je kompatibilan sa Original Music Player aplikacijom kompanije Sony i u stanju je da personalizuje vaš zvuk za najbolji doživljaj muzike do sad.

Walkman NW-ZX507 (64 GB) će koštati oko 830 evra, a naći će se u prodaji od Novembra 2019. godine.

Leave a Reply