Početna Home Inverter klima zaista može da uštedi!

Inverter klima zaista može da uštedi!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Verovatno ste se nekada pitali kako je moguće da se dom greje ili hladi klima uređajem uz niske mesečne troškove. Tokom zimskih meseci visoki računi za struju često umeju da zadaju veliku glavobolju i naprave rupu u kućnom budžetu. Ipak, rešenje za ovaj problem je tu, nadohvat ruke.

Najnoviji Samsung klima uređaj dolazi sa inovativnom Wind-Free Cooling tehnologijom koja poboljšava protok vazduha, pružajući korisnicima ugodnu klimu u zatvorenoj prostoriji, kao i optimalnu energetsku efikasnost. Ovaj klima uređaj održava idealnu sobnu temperaturu bez osećaja neprijatnog strujanja vazduha i doprinosi boljem i mirnijem snu.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Kada ga uključite, Wind-Free klima uređaj brzo ohladiti prostor pomoću programa za brzo hlađenje. Nakon postizanja željene temperature, brzo hlađenje zatvara veliki otvor za klimatizaciju i prebacuje se na Wind-Free program, u kojem nežno izduvava vazduh kroz mikro otvore, održavajući prostor rashlađenim na prijatnu temperaturu.

Osim hlađenja, uz ovaj klima uređaj osetićete i olakšanje u kućnom budžetu, budući da dvostepeni sistem hlađenja Wind-Free klima uređaja značajno umanjuje potrošnju električne energije.

Takođe, povezivanje sa ovim klima uređajem moguće je i putem Wi-Fi bežične mreže.
Tako, uz pomoć aplikacije Smart Home na vašem pametnom uređaju možete regulisati temperaturu na daljinu, namestiti podešavanja, primati obaveštenja u stvarnom vremenu o učinku i dnevnoj potrošnji energije, kao i potražiti rešenja za otkrivanje smetnji u radu ili popravljanje uređaja.

Leave a Reply