Početna FOTO / VIDEO Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Moćan i prenosan

blank
ATV & NAUTICA ATV

Hibridni fotoaparat bez ogledala robusnog dizajna. Dual I.S. 2 u 5 osa i AF visoke brzine. 4K video / foto tehnologija.

Dizajniran za visoku mobilnost i lakoću korišćenja, novi LUMIX G90 krasi niz funkcija koje su savršeno prilagođene i za fotografiju i za video.

Sa Digital Live MOS senzorom od 20,3 megapiksela, najnovijom tehnologijom Venus Engine i stabilizacijom Dual I.S. (Image Stabilizer – stabilizacija slike) 2 u 5 osa, G90 je spreman da snimi akciju u širokoj lepezi situacija za snimanje.

Redizajnirane spoljašnjosti za maksimalnu ugodnost i lakoću korišćenja jednom rukom, G90 je zaptiven da bi se osigurala otpornost na prskanje i prašinu.

Integrisani OLED LVF (Live Viewfinder – tražilo sa prikazom uživo) kombinuje se sa velikim 3,0-inčnim OLED zadnjim monitorom slobodnog ugla kako bi omogućili kompoziciju iz svakog ugla.

Za potrebe videografije, G90 pruža i 4K i Full HD video snimanje sa velikim izborom brzina slika u sekundi, uz dostupnost eksternog snimanja, kao i 3,5-milimetarskim konektorom za mikrofon i novododatom utičnicom za slušalice.

Kao i kod drugih LUMIX proizvoda, 4K Photo pomaže u beleženju prolaznih trenutaka, uz novododate funkcije za G90 koje uključuju Sequence Composition (kompoziciju sekvence) i Auto Marking (automatsko obeležavanje).

Bluetooth i Wi-Fi mogućnost povezivanja čine deljenje u pokretu jednostavnim, dok USB punjenje omogućava dopunu energije u pokretu.

Leave a Reply