Početna FOTO / VIDEO Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Moćan i prenosan


Visok kvalitet slike i superbrzi AF

Digital Live MOS senzor rezolucije 20,3 megapiksela na modelu G90 dizajniran je bez niskopropusnog filtera (low-pass filter) kako bi se zabeležila najveća količina detalja.

Kako bi pravio najoštrije snimke, LUMIX G90 ima Dual I.S. 2 u 5 osa koji kombinuje OIS (Optical Image Stabilizer – optički stabilizator slike) sa BIS-om (Body Image Stabiliser – stabilizator slike u telu) za kompenzaciju pokreta prilikom snimanja do ekvivalenta od 5 koraka brzine okidača.

Dual IS 2 u 5 osa radi i za fotografije i za video, uključujući 4K video kako bi se dobio najmirniji mogući snimak.

Nalaženje automatskog fokusa (AF) velikom brzinom od 0,07 sekundi, uz rafalno snimanje velikom brzinom u 9 slika u sekundi (AF-S) ili 6 slika u sekundi (AF-C) olakšava beleženje oštrih snimaka subjekata koji se brzo kreću.

Koristeći tehnologiju Depth From Defocus (DFD, dubina iz defokusa), G90 takođe prati subjekte u pokretu što korisniku omogućava da podešava postavke osetljivosti tako da prilagodi ponašanje automatskog fokusa subjektu snimanja.

Face / Eye Detection AF automatski detektuje ljudska lica kako bi se dobio oštar fokus na oko, dok drugi režimi fokusiranja uključuju Pinpoint AF za ciljanje preciznih oblasti.

Low Light AF koji je optimizovan za snimanje kada opadnu nivoi osvetljenja i Custom Multi AF koji korisnicima omogućava da izaberu blokove iz 49 oblasti detekcije fokusa. Za ručno fokusiranje dostupan je Focus Peaking.

Leave a Reply