Početna FOTO / VIDEO Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Moćan i prenosan


Poboljšan dizajn i ergonomija

Novi dugmići za lak pristup ključnim funkcijama. Redizajnirani grip za ugodno i stabilno snimanje. Dizajn otporan na prskanje/prašinu.

LUMIX G90 je redizajniran radi jednostavne upotrebe jednom rukom.

Tri nova dugmeta nalaze se u nizu na gornjoj ploči i služe za podešavanje ekspozicije, ISO vrednosti i balansa bele boje.

Dugmići na leđima nalaze se oko funkcijskog točkića radi brzog pristupanja raznim podešavanjima, kako tokom snimanja tako i prilikom reprodukcije.

Prednji i zadnji točkići omogućavaju direktna podešavanja i mogu da se konfigurišu prema ličnim željama.

Kadriranje slike se obavlja preko velikog OLED tražila sa prikazom uživo (LVF – Live Viewfinder) sa rezolucijom od 2.360k tačaka, 100% poljem prikaza i 0,74x uvećanjem ili preko 3-inčnog OLED zadnjeg monitora sa rezolucijom od 1040k tačaka, koji ima kretanje pod slobodnim uglom i koji je osetljiv na dodir.

Robustan dizajn modela G90 počinje od tela konstruisanog od potpuno izlivenog prednjeg rama od legure magnezijuma i ide do redizajniranog gripa radi ugodnijeg i stabilnijeg snimanja. Da bi bio spreman u svakoj situaciji, LUMIX G90 je otporan na prskanje/prašinu zahvaljujući zaptivkama za svaki spoj, točkić i dugme.

Leave a Reply