Početna FOTO / VIDEO Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Iskusite najbolje od oba sveta uz LUMIX G90

Moćan i prenosan


Kreativne kontrole

Pored pružanja automatskog, poluautomatskog i ručnog režima, G90 ima niz opcija koje vam pomažu da oslobodite svoju kreativnost uključujući:

Režime Post Focus (naknadni fokus) / Focus Stacking (slaganje fokusa) i Bracketing (snimanje u nizu).

Svestrane fotografske stilove uključujući dinamički monohromatski.

Kompozitno snimanje prikaza u realnom vremenu.

Iskorišćavajući snagu tehnologije DFD (Depth From Defocus – dubina iz defokusa) automatskog fokusa i kombinujući je sa funkcijom 4K Photo, G90 vam daje mogućnost da izmenite tačku fokusiranja nakon što je slika zabeležena (režim Post Focus).

Takođe možete da iskoristite funkciju Focus Stacking da biste podesili dubinsku oštrinu kombinovanjem više slika.

Korisnici takođe mogu da snime maksimalno 999 slika koje mogu da budu snimljene sa različitim tačkama fokusa korišćenjem novododate funkcije Focus Bracketing (fokusiranje u nizu), dok Aperture Bracket (otvor blende u nizu) omogućava da se snime različite dubinske oštrine i da se izabere neka od njih kasnije.

Dodajući na brojne fotografske stilove koji su poznati sa LUMIX fotoaparata, G90 omogućava snimanje monohromatskih slika sa naglašenim svetlim delovima i senkama istovremeno čuvajući detalje.

L.Monochrome D dodat je standardnim režimima Monochrome i L.Monochrome i on pruža još tamnije duboke tonove. Svi monohromatski režimi mogu da se iskombinuju sa efektom zrna, kako bi se dobili rezultati nalik filmu.

Leave a Reply