Početna Vesti Jedinstveni HUAWEI vizuelni performans u Beogradu

Jedinstveni HUAWEI vizuelni performans u Beogradu

ATV & NAUTICA 2020

Prijave za Huawei party su zatvorene već u ponedeljak, gotovo nedelju dana pred sam događaj jer slobodnih mesta više nema!

Huawei obećava svima da će 22.decembra u Štark areni prirediti spektakl do sada neviđen na našim prostorima koji, osim odličnog energičnog zvuka, podrazumeva i vizuelne efekte koji pomeraju granice, baš kao što i Huawei to radi sa svojim mobilnim uređajima u čemu prednjači najnoviji Huawei Mate 20 Pro.

ATV & NAUTICA 2020

Ono što smemo da otkrijemo je da će se glavna bina za ovaj jedinstveni događaj nalaziti u samom centru Štark arene okružena sa još četiri pomoćne bine i nikad većim brojem LED ekrana i svetlosnih tela, zahvaljujući čemu Huawei Mate Black&White žurku možemo nazvati i najvećom investicijom u produkciju do sada.

Huawei se potrudio da svojim gostima ne priredi samo još jedan izlazak već potpuno novo i nezaboravno iskustvo koje će zadovoljiti sva čula, s posebnim akcentom na demonstraciju mogućnosti savremene tehnologije zvuka, svetla i vizuelzacije.

Zato, ukoliko ste bili dovoljno brzi da budete među onima koji su uspeli da apliciraju za karte, ne zaboravite da u subotu pripremite crno-beli autfit, povedete svog plus jedan i obavezno ponesete QR kod koji ste dobili na mail. QR kod je ulaznica za dve osobe i nije prenosiv, odnosno važi isključivo na mail i ime koje je apliciralo za njega.

Vidimo se u Štark areni!

Leave a Reply