Početna AUTOMOBILI Jeep avantura na Dolomitima

Jeep avantura na Dolomitima

blank
ATV & NAUTICA ATV

Ovogodišnji Jeep Kamp bio je spektakularno izdanje koje je privuklo najveći broj ljudi u istoriji ovog događaja: više od 700 Jeep vozila i preko 1.500 ljubitelja brenda, uključujući brojne porodice sa decom i timove koji su došli iz svih krajeva Evrope, Afrike pa čak i Japana. Mešavina različitih jezika i kultura, ali zajednička strast za avanturom u pravom Jeep stilu.

Događaj za 2019. godinu je takođe bio i najodrživiji Jeep Kamp ikada, po pitanju ekologije: sva drvena debla koja su korišćena na Jeep Kampu proizvedena su od drveća iz okolnih šuma koje je srušeno tokom oluja prošlog oktobra. Ukupno je bilo 100 kvadratnih metara debala, ukupne težine 250 tona.

ATV & NAUTICA ATV

Sve oči bile su uprte na novi Jeep Gladiator, koji je premijerno bio prikazan na Sajmu automobila u Los Anđelesu krajem 2018. godine, i koji obeležava povratak brenda u pikap segment posle 27 godina. Kao ultimativno vozilo za bilo kakvu avanturu na otvorenom, novi Jeep pikap će krenuti sa prodajom u EMEA regiji (Evropa, Bliski Istok i Afrika) sledeće godine.

blank

Ljubitelji su takođe mogli da sednu za volan svih modela iz game brenda Jeep – od legendarnog modela Wrangler, do modela Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee i Jeep Grand Cherokee. Taj poslednji model je zaista uzburkao strasti kod svih posetilaca. U Trackhawk paketu opreme, to je najbrži, najmoćniji Jeep automobil ikada, sa 6,2-litarskim V8 motorom sa kompresorom koji razvija 710 ks.

Leave a Reply