Početna Privatni korisnici Jeep® Renegade 2019.

Jeep® Renegade 2019.

blank
Panasonic TV

Kada je predstavljen 2014. godine, Jeep® Renegade je proširio globalnu Jeep ponudu i ozvaničio ulazak američkog brenda u B-SUV segment. Renegade je takođe bio i prvi Jeep SUV koji se proizvodio u Italiji, u fabrici Melfi SATA. Od samog starta, Jeep Renegade se probio u ovom zasićenom tržišnom segmentu, postavši favorit kupaca koji traže terenca koji spaja terenske sposobnosti brenda Jeep, koje su bez premca, sa dimenzijama i stilom koji su idealni za uživanje u gradskom načinu života. Jeep Renegade poseduje sve ove karakteristike i izražava ih kroz svoj prepoznatljiv Jeep dizajn, svoju legendarnu masku hladnjaka sa sedam proreza i izgledom osmišljenim da nagoveštava snagu i čvrstinu. Sa modelom Renegade, ponuda brenda Jeep se proširuje i obuhvata sve segmente tržišta, nudeći mogućnost svima da nađu terenca kojeg traže bez potrebe da prave kompromise.

Danas, Jeep Renegade se redizajnira – nadovezujući se na prednosti koje su mu omogućile da promeni tržište natrpano krosoverima i postane model koji je brendu Jeep doneo rekordnu prodaju u Evropi. Njegova bezbednosna oprema je danas još obimnija, a ima i najsavremeniji sistem za informativno-zabavni sadržaj.

ATV & NAUTICA ATV

Osvežen sa prednje strane i donoseći prepoznatljive karakteristike, jedinstvene za dizajn brenda Jeep i njegovom tehničkom nasleđu. Upečatljivi i legendarni detalji koje donosi dizajn novog modela Jeep Renegade uključuju okrugle farove i trapezoidne blatobrane. Postoji jasna veza između dizajna novog Renegade modela za 2019. godinu i novog Wrangler modela, u isto vreme demonstrirajući spoj stila koji poseduje novi Renegade, koji je karakterističan kako za gradske ulice, tako i za neasfaltirane staze.

Sposobnosti njegovog pogona na sva četiri točka najviše dolaze do izražaja u Trailhawk paketu opreme, koji je osmišljen za terensku vožnju i pun specifičnih, stilskih i tehničkih karakteristika.

Prodaja modela Jeep Renegade za 2019. godinu u Evropi počinje u septembru.

Leave a Reply