Početna Gadgets Kamera koja impresionira u svim situacijama – Huawei P30 Pro

Kamera koja impresionira u svim situacijama – Huawei P30 Pro

Panasonic TV

Koliko puta u toku dana izvadite telefon da biste fotografisali nešto što vas je oduševilo, nešto što želite da zabeležite da ne biste zaboravili ili nešto što instant želite da podelite sa prijateljima?

Razne situacije koje nam se dese tokom jednog dana ne biraju ni vreme ni mesto, pa tako ne možemo znati da li će nam se nešto desiti ujutru ili uveče.

ATV & NAUTICA 2020

Da li ćemo se naći na otvorenom, svetlom mestu ili, na primer, u zamračenom restoranu ili klubu.
U svim tim situacijama, potrebno je imati partnera u kojeg se dovoljno možete uzdati, da sa sigurnošću znate da će ih zabeležiti tačno onako kako su se desile.

Kompanija Huawei se prilikom dizajniranja P30 Pro pametnog telefona potrudila da kamera bude njegov zaštitni znak i da u sebi sadrži sve komponente, odnosno karakteristike koje mogu da pruže korisnicima nezaboravno i potpuno jedinstveno iskustvo fotografisanja.

Viđanje sa prijateljima je najčešći povod da se fotografišemo, jer obično želimo da zabeležimo to okupljanje, upravo zbog zanimljivih situacija u kojima se nađemo.

Bilo da je u pitanju ležeran ručak, dnevni izlet, večernji izlazak ili noćno kampovanje, kamera telefona Huawei P30 Pro pogodna je za fotografisanje kako dnevnih, tako i noćnih fotografija.

Specijalni Leica Quad sistem kamera, koji poseduje Huawei P30 Pro predstavlja kombinaciju novih senzora, podešavanja sočiva, procesora za obradu slike (ISP), NPU jedinice i specijalnih algoritama za obradu slike.

To znači da ovi elementi, u zajedničkoj saradnji, doprinose da fotografije nastale Huawei P30 Pro telefonom izgledaju kao da su nastale pomoću profesionalne kamere.

Leave a Reply