Početna Gadgets Kamera koja impresionira u svim situacijama – Huawei P30 Pro

Kamera koja impresionira u svim situacijama – Huawei P30 Pro

ATV & NAUTICA 2020

blank

Glavna kamera P30 Pro telefona ima 40 MP, a ono što je čini još moćnijom i naprednijom od prethodnih je SuperSpectrum senzor, koji prima više svetlosti i samim tim znatno unapređuje kvalitet fotografija – kako dnevnih, tako i noćnih.

ATV & NAUTICA ATV

Ultra-wide sočivo, odnosno sočivo ultra-širokog ugla od 20 MP, pruža mogućnost neometanog fotografisanja velikih objekata, ali i bilo kojih drugih sadržaja velikih razmera.

Fotografisanje visokih zgrada ili bilo koje vrste otvorenog prostora unapređeno je upravo zahvaljujući ovom sočivu.

5x SuperZoom sočivo od 8 MP zaduženo je da zabeleži sve detalje koje želite, bolje nego ikada ranije.

HUAWEI Time of Flight (ToF) kamera je dizajnirana da meri dubinu polja, što omogućava višeslojne Bokeh efekte i stvara portrete sa predivno zamućenom pozadinom i jasnim subjektima u prvom planu. Ukoliko ste ljubitelj fotografija nastalih u portret režimu, više nema potrebe za profesionalnim fotoaparatima.

Za sve one koji najviše vole fotografisanje selfija sa prijateljima, prednja kamera Huawei P30 Pro pametnog telefona poseduje 32 MP.

Prednja kamera ovog pametnog telefona biće vaš savršen partner za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Zahvaljujući mnogobrojnim opcijama na kameri Huawei P30 Pro telefona svaka situacija u kojoj se nađete može biti zabeležena i zapamćena u vidu fotografije ili video snimka visokog kvaliteta.

Leave a Reply