Početna AUTOMOBILI Kimi Raikonen sa suprugom u Alfa Romeo mini-serijalu

Kimi Raikonen sa suprugom u Alfa Romeo mini-serijalu

Alfa Romeo najavio je jedinstveni komunikacioni projekat te večeri.
Povodom puštanja Giulia i Stelvio modela za 2020. godinu na tržište, Kimi Raikonen i njegova žena Mintu Raikonen biće zvezde mini-serijala od pet reklamnih spotova.

U pitanju je inovativni projekat koji će prikazati nove osobine dva modela pomoću glumačkih veština dvoje protagonista.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci pokazali su svoje sposobnosti nedavno kada su se pojavili u uzbudljivim snimcima Baloko poligona, na snimanju prezentacije specijalnih Alfa Romeo Racing izdanja modela Giulia i Stelvio.

To uspešno iskustvo dobilo je pozitivne reakcije međunarodne javnosti, a ova aktivnost će se nastaviti kako bi se dodatno prikazao glumački talenat Kimija, ovaj put i sa njegovom suprugom u sporednoj ulozi. 

Ovaj događaj takođe predstavljao svakako priliku za otkrivanje modela „Alfa Romeo Racing Team“ C38 koji će se takmičio te nedelje u Monci na svetskom prvom prikazu.

Njega karakterišu izuzetni eksterijer koji je posebno izradio Alfa Romeo Centro Stile kako bi se proslavio italijanski Gran Pri i unapredio nesvakidašnje balansiran izgled automobila koji će voziti Antonio Đovinaci i Kimi Raikonen.

Najupečatljiviji element je italijanska zastava na blatobranima koja naglašava osećaj nacionalne pripadnosti brenda Alfa Romeo. 

Nema boljeg mesta za ove najave od muzeja „La Macchina del Tempo“ u Areseu tokom te uzbudljive nedelje pre Monca Gran Prija, u okviru koga će Alfa Romeo učestvovati u dugom nizu inicijativa u Milanu i Monci.

Događaj je privukao predstavnike više od 120 medija širom sveta i specijalne goste sa scene Formule 1, uključujući direktora „Alfa Romeo Racing“ tima Frederika Vasera, i vozače Mikelu Čerutija i Cezara Fjorija.

Veče je započelo kada su vozači Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci predali nove automobile osmorici srećnih Alfa Romeo kupaca!

Leave a Reply