Početna Home Klima uređaji koji brinu o vašem zdravlju!

Klima uređaji koji brinu o vašem zdravlju!

Svež i čist vazduh, odlične performanse uz minimalnu potrošnju energije i očuvanje okoline, kao i upravljanje i dijagnostika putem smart telefona, glavne su karakteristike modela za 2019. godinu

blank
ATV & NAUTICA ATV

Najnoviji klima uređaji kompanije LG Electronics (LG) sa ugrađenim Dual Inverter kompresorom štede energiju, a opremljeni su i nizom korisnih funkcija i naprednih tehnoloških rešenja koja vode računa o zdravlju korisnika i čine da se osećaju ugodnije.
Nude odlične performanse i praktičnost, dok se svojim minimalističkim dizajnom uklapaju u svaki stambeni prostor.

Bez obzira radi li se o modelu ARTCOOL Gallery, ARTCOOL Mirror, Deluxe, Standard Plus ili Standard, upravljanje temperaturom i kvalitetom vazduha u prostoru je lako i jednostavno. Svi LG Inverter klima uređaji dolaze sa čak 10 godina garancije za kompresor.

ATV & NAUTICA 2020

LG klima uređaji projektovani su za vrhunski i stilizovani kvalitet života, a minimalistički i svedeni izgled se lako može uskladiti sa svim vrstama dizajna enterijera. Staklo sa ogledalom na prednjem delu kod modela ARTCOOL Mirror reflektuje okruženje da bi se naglasio enterijer i pružila vanvremenska lepota kroz čvrstinu stakla, dok model ARTCOOL Gallery donosi umetnički utisak zahvaljujući izmenjivoj slici sa prednje strane.

Bitna stavka koju LG klima uređaji poseduju je antibakterijski filter za vazduh koji ima sposobnost skupljanja minijaturnih čestica prašine (veličine do 10 mikrometara), polena i grinja, kao i sprečavanja njihovog prodiranja u prostoriju. Osim filtera Dual Protection, tu je i jonizator plazme Plasmaster Ionizer + koji oslobađa preko tri miliona jona koji se vežu za štetne čestice i na taj način sterilišu vazduh i okolne površine, istovremeno neutrališući mirise.

Jedna od ključnih karakteristika LG klima uređaja novije generacije jeste Inverter tehnologija koja omogućava brzo postizanje željene temperature, bez obzira na to da li je u pitanju grejanje ili hlađenje. Ova inovacija omogućava daleko manju potrošnju, a samim tim donosi i velike uštede na kraju meseca, što čini ove uređaje odličnim rešenjem za hlađenje tokom leta i grejanje tokom zime.

LG klima uređaji, kao na primer model ARTCOOL, prilikom rada emituju izrazito nizak nivo buke – svega 19 dB. Zahvaljujući ugrađenom Wi-Fi modulu, ovim klima uređajima moguće je upravljati putem aplikacije SmartThinQ® za iOS i Android uređaje sa bilo koje lokacije. Dodatno, korisnici mogu i da personalizuju opcije, odnosno da podese temperaturne uslove koji im najviše odgovaraju. Aplikacija uključuje i funkciju Smart Diagnosis kojom se na smart telefonu može proveriti stanje postavki, instalacija ili eventualne poteškoće u radu uređaja.

„LG klima uređaji za 2019. korisnike će impresionirati svojim dizajnom, odličnim performansama, kao i energetskom efikasnošću. Poseban naglasak stavili smo na zaštitu njihovog zdravlja, ali i očuvanje okoline”, rekao je Đorđe Stevanović, menadžer prodaje u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja kompanije LG. „U LG-ju insistiramo na kvalitetu proizvoda i zadovoljstvu korisnika, pa smo za sve kupce naših novih modela kupljenih do kraja godine obezbedili 10 godina garancije za kompresor“.

Leave a Reply