Početna Gadgets Kompanija Sony predstavlja nove ultra-čvrste i brze spoljne SSD disk jedinice

Kompanija Sony predstavlja nove ultra-čvrste i brze spoljne SSD disk jedinice

Kompanija Sony predstavila je dve nove spoljne SSD disk jedinice, SL-M serije visokih performansi i standardne kompaktne SL-C serije.

Ove spoljne SSD disk jedinice poseduju čvrstinu, veliku brzinu, hardversko šifrovanje i nove softverske funkcije, tako da fotografi i snimatelji mogu biti sigurni da su njihovi podaci bezbedni, čak i u izazovnim okruženjima.

Visoke brzine SL-M i SL-C serija omogućavaju brži rad prilikom obrade, uređivanja, kopiranja i skladištenja podataka.

Čvrstina kada vam je potrebna

Serije SL-M i SL-C imaju inovativno jednodelno aluminijumsko kućište s konstrukcijom otpornom na udarce u svim pravcima, koja korisniku pruža osećaj sigurnosti tokom skladištenja podataka.

Sa ocenom IP67, obe serije su otporne na prašinu, vodootporne i imaju otvor USB Type-C koji je vodootporan čak i bez poklopca.

Podaci su takođe zaštićeni, čak i ako padnu u vodu do dubine od jednog metra.

Spoljne SSD disk jedinice su dugotrajne i mogu da izdrže pritisak do 6000 kg i savijanje do 2000 kg, što znači da korisnik ne mora da brine kada ih nosi zajedno sa drugom težom opremom. Osim toga, serije SL-M i SL-C su otporne na udarce i mogu da izdrže padove sa visine do tri metra.

I SL-M i SL-C serije imaju elegantno aluminijumsko kućište sa talasastom površinom koje omogućuje zahvat bez klizanja, zajedno sa dostupnim srebrnim i žutim dizajnom.

Osim toga, oba modela poseduju praktično smešten LED, tako da ga je lako uočiti, kao i gumice za ID etikete i nalepnice koje služe za identifikaciju različitih diskova.

Leave a Reply