Početna Biznis korisnici Lakše kontrolišite Data Center

Lakše kontrolišite Data Center

Panasonic TV

Schneider Electric, svetski stručnjak za upravljanje energijom i automatizaciju, predstavio je StruxureWare Data Center Operation (DCO) v8.1, unapređenje StruxureWare Data Center Infrastructure Management (DCIM) program. DCO v8.1 uključuje nove dodatke koji omogućavaju operaterima data centra da dizajniraju, upravljaju i efikasnije izvršavaju radne zadatke, kao i veću kontrolu nad okruženjem data centra.

Nove mogućnosti v8.1 uključuju:
Kreiranje šablona toka rada koji pojednostavljuje upravljanje radom, pružajući veću kontrolu nad praćenjem, pokretanjem, dodavanjem i menjanjem resursa data centra kako bi se unapredile sistemske performanse.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Integraciju IT usluga treće strane, omogućujući arhitekturu otvorene komunikacije koja pruža transparentnost relevantinih informacija u sistemima mnogobrojnih prodavaca, kako bi kreirala kompletan pregled performansi data centra i mogućnost poboljšanja pouzdanosti i efikasnosti.

Prilagodljiv korisnički interfejs za upravljanje svakodnevnim zadacima kao što su: praćenje ažuriranja statusa, upravljavljanje projektnim rokovima i postavljanje nosioca zadataka kako bi se pojednostavilo upravljanje data centrom. Interfejs omogućava pristup sistemu putem bilo kog desktop uređaja, tableta ili pametnog telefona.
“Vođenje data centra može biti komplikovano, skupo i može da oduzima mnogo vremena u bilo kom biznisu. Bez obzira na to da li je objekat veliki ili mali, naša je odgovornost da osiguramo efikasnost i pouzdanost kompletnog sistema tokom njegovog životnog ciklusa, kako bi ROI bio na maksimalnom nivou.” rekao je Kim Povlsen, potpredsednik i direktor za Digital Services i Data Center Software u kompaniji Schneider Electric. “Uz najnoviju nadogradnju, StruxureWare Data Center Operation v8.1 postaje još integralniji deo procesa donošenja odluka, zajedno sa nadgledanjem, modelovanjem i upravljanjem, sve to kako bi se postigla veća transparentnost kroz celokupan data centar, optimizovale i kontrolisale performanse i smanjili troškovi.”

StruxureWare softversko rešenje za upravljanje data centrima omogućava kompletnu preglednost sa nivoa objekta niže ka serverima. Menadžeri data centra mogu da smanje potrošnju energije, produže rok trajanja softvera i da unaprede operativne performanse tokom životnog ciklusa data centra.

Za više informacija o StruxureWare Data Center Operation i programskim rešenjima DCIM kompanije Schenider Electric, molimo posetite www.schneider-electric.com/dcim.

Leave a Reply