Početna Privatni korisnici LAST MINUTE pokloni za 8. mart

LAST MINUTE pokloni za 8. mart

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Ukoliko ste od onih koji vode računa o praznicima poput 8. marta, a niste do sada odabrali poklon za dotičnu damu/dame, Canon vam daje svoju preporuku ako želite da izađete iz klišea poklanjanja cveća i bonbonjera.

IXUS 180
Stilski IXUS 180 dostupan je u elegantnoj crnoj, atraktivnoj crvenoj ili neutralnoj plavoj boji i savršen je suputnik za svaki provod u gradu i večernji izlazak. Ovaj mali fotoaparat izuzetno kompaktnih dimenzija stane u svaki džep ili tašnu. Zahvaljujući kvalitetnom objektivu, senzoru rezolucije 20 megapiksela i optičkom zumu od 10x snima fotografije osetno bolje od bilo kojeg mobilnog telefona, a ugrađeni Wi-Fi omogućuje njihovo lako deljenje s drugima. Poseban taster zadužen je za trenutno snimanje videozapisa. Inteligentna stabilizacija slike čini fotografije oštrim i jasnim – čak i dok slikate na plesnom podijumu!

Samsung 50 godina

PowerShot SX720 HS
Za dame kojima Ixus nije dovoljan i žele nešto veće mogućnosti i ozbiljniji kvalitet slike, pravo rešenje je PowerShot SX720 HS. Ovo je Canonov do sada najtanji i najmoćniji aparat sa superzumom koji nudi rezoluciju od 20,3 megapiksela i mogućnost da snimite fantastične fotografije i Full HD videosnimke čak i kada se nalazite u slabo osvetljenim prostorima. Debljina tek nešto veća od 3,5 centimetra i optički superzum od čak 40x čine ga idealnim za putovanja i fotografiranje svih zanimljivosti – bez obzira nalazile se one blizu ili daleko. Ugrađen Wi-Fi i NFC omogućuju brzo i lako deljenje fotografija s porodicom i prijateljima.

SELPHY CP1200
Idealan za porodične svečanosti i rođendane, SELPHY CP1200 maleni je i prenosivi štampač koji vam omogućuje da fotografije s mobilnih telefona, tableta ili fotoaparata odštampate na licu mesta. Zahvaljujući Canonovoj tehnologiji slike dimenzija 10×15 centimetara gotove su za manje od minute, a uz to su jednako kvalitetne kao one iz fotostudija! Fotoaparate ili mobilne telefone na ovaj štampač možete spojiti kablom ili putem Wi-Fi veze, a uz opcionalnu bateriju CP1200 može odštampati 50-ak fotografija bez da ga spajate na struju. Sjajan poklon, sjajna zabava!

SELPHY-CP1200-With-Print-WHT-FSL

Leave a Reply