Početna AUTOMOBILI LEXUS na salonu automobila u Barseloni – Prikazan spektakularan LC 500h “Matte...

LEXUS na salonu automobila u Barseloni – Prikazan spektakularan LC 500h “Matte Prototype”

Vodeći Lexusov kupe predstavljen je kao prototip u boji za koju je inspiracija pronađena u narandžastim nijansama kakve nastaju pri zalasku sunca.

Lexus je predstavio LC 500h “Matte Prototype“, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni 2019. godine.

Ovo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

Prototip nosi boju pod nazivom “svemirsko narandžasto”, koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.
 
Ova spektakularna boja, mat završne obrade, omogućava LC 500h da projektuje još moćniju svojstvenost, dodatno pojačanu udarnim polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana i aktivnim zadnjim spojlerom.
 
Upotreba boje “svemirsko narandžasta” važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.
 
Prototip LC 500h “Mat prototip” uključuje Lexusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu.

Lexusova poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava LC 500h da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima.

Njegova motorizacija se ističe efikasnošću, smanjenom potrošnjom, malom bukom i mekoćom.

Leave a Reply