Početna AUTOMOBILI LEXUS na salonu automobila u Barseloni – Prikazan spektakularan LC 500h “Matte...

LEXUS na salonu automobila u Barseloni – Prikazan spektakularan LC 500h “Matte Prototype”

Vodeći Lexusov kupe predstavljen je kao prototip u boji za koju je inspiracija pronađena u narandžastim nijansama kakve nastaju pri zalasku sunca.

Momacki auto – Infiniti HEADER

Lexus je predstavio LC 500h “Matte Prototype“, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni 2019. godine.

Ovo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

Najbolji telefoni 2019

Prototip nosi boju pod nazivom “svemirsko narandžasto”, koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.
 
Ova spektakularna boja, mat završne obrade, omogućava LC 500h da projektuje još moćniju svojstvenost, dodatno pojačanu udarnim polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana i aktivnim zadnjim spojlerom.
 
Upotreba boje “svemirsko narandžasta” važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.
 
Prototip LC 500h “Mat prototip” uključuje Lexusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu.

Lexusova poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava LC 500h da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima.

Njegova motorizacija se ističe efikasnošću, smanjenom potrošnjom, malom bukom i mekoćom.

Leave a Reply