Početna AUTOMOBILI LEXUS SLAVI 30. GODIŠNJICU NA CHANTILLY ARTS & ELEGANCE RICHARD MILLE 2019

LEXUS SLAVI 30. GODIŠNJICU NA CHANTILLY ARTS & ELEGANCE RICHARD MILLE 2019

Panasonic TV

Lexus će proslaviti 30. godišnjicu od svog osnivanja kao luksuznog brenda posebnim prezentacijama na Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, jednom od evropskih najluksuznijih proslava automobila, umetnosti i životnog stila, 30. juna.

Aktivnosti će uključivati finale takmičenja Lexus Art Car, prezentaciju studije novog LC koncepta kabrioleta s otvorenim krovom i evropsku premijeru novog RX SUV.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Lexus je zvanični partner petog izdanja ovog događaja, koji se održava u formalnim prostorijama istorijskog Château de Chantilly u Francuskoj, 50 km severno od Pariza. Međunarodno je priznat kao istorijska i elegantna izložba za najfinije klasične, moderne i konceptne automobile, s takmičenjima za najbolje izložene automobile, paradom „Najlepših automobila na svetu”, aukcijom i drugim aktivnostima i događajima za proslavu „art de vivre à la Française” – suštine francuskog načina života. Kao događaj posvećen luksuzu, stilu i umetnosti izrade, savršeno je okruženje za proslave godišnjice kompanije Lexus.

Hiljade posetilaca Chantilly će i sami odlučivati o pobedniku takmičenja Lexus UX Art Car. Četiri jedinstvena primerka novog kompaktnog krosovera biće izložena, pri čemu svaki od njih služi kao trodimenzionalno platno da bi umetnici istraživali ideje i emocije koje automobil i njegov dizajn izazivaju, iznutra i spolja.

Takmičenje je dodatni primer toga kako je Lexus pored automobila postao i luksuzni brend koji istražuje nove oblasti životnog stila, dizajna i kreativnosti.

Lexus domaćini će poželeti dobrodošlicu gostima, predstaviti umetničke automobile i pozvati ih da glasaju za omiljeni automobil. Pobednik će biti objavljen na kraju popodneva od strane proslavljenog francuskog novinara i TV voditelja Denisa Brogniarta.

Umetnici čiji su radova odabrani za finale su Ana Soler Baena i Antoñito i Manolín iz Španije; kolektivni Leitmotiv iz Francuske; i René Turrek iz Nemačke. Kompletni detalji o umetnicima i njihovim radovima su predstavljeni u nastavku.

Leave a Reply