Početna Vesti LG monitori za korisnike Mac računara

LG monitori za korisnike Mac računara

blank
ATV & NAUTICA ATV

Dizajniran i optimizovan za novi MacBook Pro sa Thunderbolt 3 tehnologijom, ovaj monitor podržava macOS 10.12, ali i novije verzije operativnog sistema, čime će brzo privući mnogobrojne kreativce, poput profesionalnih snimatelja i fotografa. Uz rezoluciju koja oduzima dah (5120 x 2880 i 218 piksela po inču – ppi), UltraFine 5K monitor poseduje velike mogućnosti za prikaz boja, pa pokriva 99 odsto P3 spektra boja. Štaviše, unapređena IPS tehnologija minimalizuje promenu i gubitak boje pri posmatranju iz svih uglova, pa korisnici u svakom trenutku mogu da vide originalan sadržaj i kvalitetnu sliku.

Kao prvi 5K ekran na svetu sa Thunderbolt 3 tehnologijom, LG UltraFine može da prima i šalje 5K video materijale, zvučne zapise i ostale podatke sa novog MacBook Pro računara, istovremeno se puneći putem Thunderbolt 3 kabla. Osim toga, monitor ima i tri USB Type-C ulaza za dodatno povezivanje, a besprekorna integracija sa macOS operativnim sistemom omogućava podešavanje osvetljenja i jačine zvuka baš kao da postoje ugrađene kontrole, pa ne postoji potreba za fizičkim dugmićima na samom monitoru. Ovaj model sadrži prednju kameru i mikrofon koji rade sa FaceTime aplikacijom, kao i integrisane zvučnike izuzetne preciznosti, sa unapređenom Rich Bass funkcijom, zahvaljujući kojoj će multimedijalno iskustvo biti upotpunjeno, a istovremeno poseduje i postolje koje omogućava podešavanje visine i nagiba.

ATV & NAUTICA ATV

UltraFine 4K monitor dijagonale 21.5 inča
Gustina pikselizacije od 219 ppi omogućava ovom monitoru da korisnicima pruži oštru 4K rezoluciju (4096 x 2304) i izuzetan kvalitet slike, što ga čini idealnim za MacBook, ali i MacBook Pro računare. Ovaj model takođe pokriva 99 odsto P3 spektra boja, te ga odlikuje izuzetan nivo osvetljenosti i IPS panel koji omogućava ravnomerniji prikaz boja. Osim USB Type-C priključka za video, podatke i napajanje, kao i macOS integracije za podešavanje displeja, LG UltraFine 4K monitor sadrži još tri tri USB Type-C ulaza, visoko kvalitetne zvučnike sa Rich Bass funkcijom i podesivo, ergonomično postolje.

„Veoma smo uzbuđeni što predstavljamo dva izrazito napredna ekrana, koji mogu zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika Mac računara“, rekao je Brajan Kvon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Ovi UltraFine modeli ne samo da pružaju izuzetan kvalitet slike, već će pokrenuti i potpuno novu eru kada je povezivanje u pitanju, pomažući kreativnim profesionalcima da postignu optimalni nivo efikasnosti, kako u studijima i kancelarijama, tako i kod svoje kuće.“

LG UltraFine 4K monitor biće dostupan u novembru, dok će se drugi, 5K model, naći u prodaji u Sjedinjenim Američkim Državama početkom decembra.

Leave a Reply