Početna Događaji IFA 2018 LG ŠIRI PLATFORMU G7 SERIJE SA DVA PRISTUPAČNIJA MODELA

LG ŠIRI PLATFORMU G7 SERIJE SA DVA PRISTUPAČNIJA MODELA

LG G7 One i LG G7 Fit pružaju pametne funkcije po izuzetnim cenama

Panasonic TV

Na sajmu IFA 2018, LG predstavlja dva uzbudljiva dodatka G7 seriji smartfonova – LG G7 One i LG G7 Fit. Nadovezujući se na osnovu naprednog LG G7 ThinQ, oba nova telefona pružaju balans između funkcija i cena.

LG G7 One
Ovo je prvi Android One smartfon iz LG-a koji spaja iskustvo i stručnost ove kompanije sa inovacijama Google-a u smartfon operativnom sistemu. Dizajniran sa namerom da bude jedan od najsvestranijih Android One smartfonova na tržištu, LG G7 One odlikuje se Snapdragon 835 mobilnom platformom u kombinaciji sa 4GB RAM-a i 32GB interne memorije. On ima istu estetiku u potpunosti staklenog dizajna G7 ThinQ-a sa poliranim metalnim okvirom u cilju postizanja elegantnog i tankog izgleda koji nosi oznaku IP68 u pogledu otpornosti na prašinu i vodu. QHD+ (3120 x 1440) Super Bright displej od 6,1 inča koji se odlikuje Fullvision formatom ekrana od 19.5:9 i tankim donjim okvirom upotpunjuje premium stil koji traže sofisticirani kupci.

ATV & NAUTICA 2020

LG G7 One radi na operativnom sistemu Android 8.1 Oreo i uključuje u fabričkoj verziji samo najneophodnije aplikacije, čime korisnicima pruža nesmetan i brz smartfon doživljaj. Telefon automatski optimizuje aktivnosti u pozadini u korist najvažnijih operacija kako bi maksimalno produžio trajanje baterije. Korisnici lako mogu da pristupe bogatom iskustvu korišćenja veštačke inteligencije Google asistenta brzim pritiskom na posebno dugme na bočnoj strani telefona. LG-ov prvi Android One telefon će dobijati redovna bezbednosna ažuriranja sa ugrađenim Google Play Protect-om da bi korisnici bili potpuno mirni i zaštićeni.

Google Lens je takođe dostupan na LG G7 One-u i predstavlja Google-ov novi način vršenja pretrage pomoću tehnologije računarskog vida i veštačke inteligencije. Pošto je Google Lens dostupan iz Google asistenta i Google Photos, korisnici mogu da traže informacije o predmetima, identifikuju tekst, posećuju web sajtove, uključuju vizit kartice u kontakte, dodaju nove događaju u kalendar ili potraže stavku na meniju restorana bez kucanja.

G7 One je odličan za opuštanje i relaksaciju, sa svojim 32-bitnim hi-fi Quad DAC-om koji daje vrhunski zvuk kada se koristi sa kvalitetnim slušalicama. LG G7 One takođe daje virtuelni 3D zvuk za sve sadržaje, do 7.1-kanalnog zvuka sa DTS:X.

Za one koji radije slušaju muziku bez slušalica, LG G7 One takođe sadrži Boombox zvučnik koji koristi unutrašnji prostor telefona kao rezonantnu kutiju kako bi proizveo dvaput više basa, sa većim audio mogućnostima u odnosu na konvencionalne smartfonove. Kada je postavljena na čvrstu podlogu ili kutiju, rezonantna kutija deluje kao vufer kako bi čak još više pojačala efekat basa.

LG G7 Fit
Dizajniran je kako bi premostio jaz između modela srednje klase i vodećeg modela, pružajući izuzetnu vrednost i performanse, kao i ključne funkcije i inovacije predstavljene u LG G7 ThinQ-u. Uz Snapdragon 821 zajedno sa 4GB RAM-a i 32GB ili 64GB interne memorije, LG G7 Fit poseduje LCD FullVision displej od 6,1 inča sa QHD+ (3120 x 1440) rezolucijom koji napaja LG-ov ekskluzivni Super Bright LCD u cilju pružanja osvetljenja od 1.000 nita.

Poput LG G7 ThinQ, LG G7 Fit pruža premium i pametne funkcije kao što su AI CAM, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, Boombox zvučnik i DTS:X 3D Surround zvuk. AI CAM omogućava korisnicima da biraju bilo koju od osam kategorija snimanja – osobe, hrane, kućnog ljubimca, pejzaža, grada, cveta, izlaska i zalaska sunca – u cilju postizanja savršeno optimizovanih snimaka uz tri opcije efekata radi dodatne personalizacije.

Leave a Reply