Početna Biznis korisnici LG uređaji na Innofest Europe 2016

LG uređaji na Innofest Europe 2016

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoju najnoviju seriju proizvoda za evropsko tržište na ovogodišnjem InnoFest Europe sajmu, koji je održan u Budimpešti od 10. do 12. aprila.

LG SIGNATURE: Redefinisanje premium uređaja
Svaki od proizvoda iz LG SIGNATURE portfolia dizajniran je u skladu sa LG filozofijom Umetnost suštine i oličenje je prefinjenosti koja predstavlja spoj tehnologije i dizajna. U okviru LG SIGNATURE serije proizvoda nalaze se unapređena Twin Wash veš mašina, najnoviji Door-in-Door frižider, kao i futuristički hibridni prečišćivač vazduha, koji će debitovati na evropskom tlu.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Jedinstvena LG SIGNATURE veš mašina predstavlja unapređenu verziju LG Twin Wash modela. Minimalistički dizajn je upotpunjen Quick Circle korisničkim interfejsom osetljivim na dodir, dok vrata sa Push Open funkcijom omogućavaju lakši pristup unutrašnjosti, čak i kada je veš u bubnju. Dodatno je krasi emajlirana spoljašnjost koja onemogućava ostavljanje otisaka prstiju, kao i stvaranje korozije.

LG SIGNATURE frižider je intuitivan i evolutivan, a poseduje unapređenu Knock-On Door-in-Door funkciju koja zatamnjena Door-in-Door vrata čini vidljivim – samo jednim dodirom. Takođe, ako se približite frižideru a ruke su vam pune namirnica, vrata će se automatski otvoriti.

LG-frižider_Fotografija_5

LG SIGNATURE prečišćivač vazduha je obavezan uređaj za one koji pridaju značaj kvalitetu vazduha u domu. Opremljen naprednim Aqua-Cyclone funkcijama i pametnim PM1.0 indikatorom, prečišćivač vazduha uklanja neprijatne mirise i prašinu do jednog mikrometra, a providni poklopac omogućava posmatranje procesa čišćenja vazduha koji udišemo.
Prečišćivač-vazduha_Fotografija_2

Leave a Reply