Početna Biznis korisnici LG uređaji na Innofest Europe 2016

LG uređaji na Innofest Europe 2016

ATV & NAUTICA ATV

Centum System: Veća izdržljivost i ekološki rad
Centum System veš mašina i frižider opremljeni su tehnologijom koja zadovoljava zahteve ekološki orijentisanih potrošača koji žele izdržljivost, kao i visoku energetsku efikasnost kućnih aparata. Inverter Direct Drive motor koji je ugrađen u veš mašinu i Inverter Linear kompresor koji se nalazi u frižideru, stvaraju znatno manje unutrašnjeg trenja, što dovodi do veće pouzdanosti i trajnosti, koja je osigurana garancijom od čak 20 godina.

Centum-System-veš-mašina_Fotografija_3

ATV & NAUTICA ATV

Centum System veš mašina poseduje novi sistem za amortizovanje, sličan onom koji se nalazi u automobilima. Ovaj sistem fiksiranog bubnja, koji značajno smanjuje vibracije i nivo buke predstavlja najtiši na tržištu. Napunjena sa 12kg veša, pri 1400 obrtaja u minuti, ova mašina emituje samo 67dB tokom rada centrifuge, što je ekvivalentno zvuku razgovora. Ova mašina je izuzetno energetski efikasna i pripada energetskoj klasi A+++ -60 odsto.

LG Centum System frižideri postavljaju nove granice kada je energetska efikasnost u pitanju, s obzirom da se nalazi među najboljima u industriji. U ponudi se nalaze dva različita modela, Bottom-freezer model, energetske klase A+++ -20 odsto i Side-by-side model energetske klase A +++ – 10 odsto.

SmartThinQ: Poboljšanje Smart Home automatizacije
LG je napravio značajan doprinos rastućem smart home tržištu uvođenjem SmartThinQ senzora. Ovaj koristan uređaj se postavlja na tradicionalne uređaje kako bi obavestio korisnike putem njihovih pametnih telefona kada je veš mašina završila pranje ili da li su vrata frižidera ostala odškrinuta. Kao dopuna SmartThinQ senzoru i širokom asortimanu pametnih uređaja, LG je razvio SmartThinQ Hub koji prikuplja informacije i komunicira sa SmartThinQ senzorima i pametnim uređajima, a čak može i da emituje muziku preko svog ugrađenog zvučnika.

SmartThinQ_Fotografija_4

Na sajmu InnoFest Europe 2016 takođe su po prvi put na evropskom tržištu predstavljeni i napredni frižideri, kao što su novi Side-by-Side i Bottom-Freezer modeli, zajedno sa atraktivnim mikrotalasnim rernama i proizvodima za prečišćivanje vazduha. Vrhunski proizvodi, kao što su CordZero HOM-BOT Turbo+ usisivač sa tehnologijom proširene realnosti i unapređeni LG Styler, sistem za čišćenje uz pomoć pare koji uklanja nabore i mirise na odeći, takođe su debitovali na ovom sajmu.

LG-Home-Bot-Turbo_Fotografija_1

„InnoFest Europe je prilika za kompaniju LG da prikaže raznoliku kolekciju kućnih aparata, gde se naši partneri i mediji mogu bolje upoznati sa najnovijim proizvodima. Takođe, želimo da dokažemo onima koji nas podržavaju da zajedno možemo da unapredimo globalno tržište kućnih aparata“, izjavio je Jo Seong-jin, izvršni direktor i predsednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

Leave a Reply