Početna Privatni korisnici LG V10 smart telefon za prave kreativce

LG V10 smart telefon za prave kreativce

LG V10

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj novi smart telefon sa brojnim multimedijalnim karakteristikama, koje do sada nisu viđene na mobilnom uređaju.

Prvi iz V serije telefona, LG V10 dizajniran je tako da pruži vrhunsko iskustvo svim aktivnim korisnicima društvenih mreža, zahvaljujući novim funkcijama kao što su drugi ekran, dve prednje kamere i manualni video režim. Vrhunski dizajn krasi nerđajući čelik i izdržljivi silikon, što svrstava V10 telefon među jedne od retkih koji su stojički prošli testove izdržljivosti.

U drugoj polovini prošle godine, kompanija LG ostvarla je saradnju sa renomiranom i nagrađivanom produkcijskom kućom „HitRECord“, koja je u vlasništvu glumca, scenariste i reditelja, Džozefa Gordona-Luita (Joseph Gordon-Levitt). Ovaj glumac je domaćoj publici najviše poznat po svojoj čuvenoj ulozi Tomija u humorističkoj seriji „Treći kamen od Sunca“, kao i po ulogama u filmovima „500 dana Samer“, „Uspon mracnog viteza“, „Don Džon“ i mnogi drugi. Saradnja kompanije LG i Džozefove produkcijske kuće, deo je ideje kompanije da podržava kreativce širom sveta, kao i stvaranje kvalitetnog i drugačijeg sadržaja, zbog čega je ovaj dvojac napravio kratak film koji se fokusira na one trenutke tokom dana koji svojom spontanošću i lepotom dokazuju da je život zaista dobar. Zajedničko ostvarenje može se pogledati na sledećem linku:

Radeći potpuno nezavisno, drugi ekran može da se podesi da bude uvek aktivan, kako bi poboljšao performanse telefona, bez trošenja baterije. Na drugom ekranu može biti podešen prikaz vremenske prognoze, vreme, datum i prikaz stanja baterije, kada je glavni ekran isključen, kao i posebne prečice ili omiljene aplikacije. Šta više, tokom uživanja u filmu ili video igri na V10 telefonu, drugi ekran diskretno će istaći obaveštenje o dolazećem pozivu ili poruci, bez prekidanja trenutne aktivnosti.

LG V10 model telefona poseduje dve 5MP kamere sa dva odvojena objektiva za snimanje standardnih selfie fotografija pod uglom od 80 stepeni ili savršenih širokougaonih selfie snimaka od 120 stepeni.

One mogućnosti koje je LG G4 smart telefon nudio fotografisanjem, LG V10 model ponudiće vrhunskim snimanjem video materijala, njegovim uređivanjem i deljenjem. Model V10 je prvi smart telefon koji pruža manualni režim kreiranja video zapisa, što će korisnicima omogućiti da lako kreiraju video materijal visokog kvaliteta, koristeći brojne mogućnosti adaptiranja brzine zatvarača, frejm rejta, ISO osetljivosti, balansa i fokusa, baš kao pravi profesionalci.

Osim svojih profesionalnih video i audio mogućnosti, LG V10 model nudi i brojne dodatne funkcije koje omogućavaju da video sadržaj i zvuk budu još kvalitetniji: Steady Record, Snap video, 15 sec. Auto Edit, Quick Video Editor, Quick Share, Audio Monitor, Wind Noise Filter.

LG V10 model će biti dostupan u Koreji ovog meseca, a zatim i na tržištima širom sveta.

Leave a Reply