Početna Privatni korisnici LG Wallpaper OLED TV

LG Wallpaper OLED TV

Panasonic TV

U ambijentu predsedničkog apartmana hotela Crowne Plaza kompanija LG Electronics je predstavila LG SIGNATURE OLED W7 televizor minimalističkog dizajna. Novi model, koji po svom izgledu podseća na umetničko delo, dostupan je i na srpskom tržištu. W7 oduševljava svojim zapanjujućim dizajnom i neverovatnim performansama.

Novi uređaj poseduje jedinstveni LG OLED panel izuzetno jednostavan za upotrebu, dok njegova debljina iznosi neverovatnih 2,75 mm. Panel je tanak i gladak, pa po svom izgledu podseća na ogledalo ili umetničko delo poput postera ili slike na zidu. Razvoj modela W7 smatra se jednako revolucionarnim kao i promena sa CRT na ravne televizore.

ATV & NAUTICA 2020

Poput slike na zidu
LG je odlučio da preusmeri fokus na samu suštinu televizora, tako da je sa SIGNATURE OLED W uklonio sve elemente koji ometaju gledanje i slušanje, što je rezultiralo u jednostavnom i minimalističkom dizajnu. Uređaj se uz pomoć magneta postavlja direktno na zid, pa model izgleda poput prozora u drugi svet. Efekat se dodatno pojačava zvučnikom u kome se nalaze sve hardverdske komponente,a koji je razdvojen od televizora i sa njim se spaja samo jednim kablom. Model se svojom lepotom uklapa u enterijer svakog doma, a svoje posmatrače ostavlja bez daha.

Savršena crna, savršene boje – kako to samo OLED može
Zapanjujući dizajn OLED SIGNATURE W7 će bez sumnje privući pažnju svih posmatrača, a ovaj ekstravagantni izgled upotpunjen je savršenom OLED tehnologijom i 4K rezolucijom. Osvetljenje svakog piksela reguliše se ponaosob, tako da nema potrebe za pozadinskim osvetljenjem. Ovaj mehanizam stvara savršeno crnu pozadinu i izvanredan kontrast, čime televizor postaje idealna podloga za prikazivanje čak milijardu jarkih, realističnih boja, a njegovi posmatrači imaju utisak da zaranjaju u drugu, živopisniju realnost. Sve ovo upotpunjeno je ULTRA Luminance tehnologijom primenjenom na televizorima kompanije LG predstavljenim u 2017. godini, koja omogućava idealno osvetljenje.

„Savršena crna i izvanredan kontrast koji omogućavaju prikaz mnoštva živopisnih boja inspirisali su me da stvorim postere koji oslikavaju upravo ono što ovaj model predstavlja – eleganciju i pravo savršenstvo. Linija između tehnologije i umetnosti postaje sve tanja, a ovaj uređaj to i dokazuje”, rekla je Natalija Dabić, čija su umetnička dela predstavljena sa novim modelom W7.

Bioskop u dnevnoj sobi
Novi model podržava i sve vrste HDR sadržaja – Dolby Vision, HDR10 HLG (Hybrid Log Gamma) i Technicolor napredni HDR sadržaj, pa SIGNATURE OLED W7 predstavlja lidera među uređajima svoje vrste. S obzirom na to da ova vrsta sadržaja postaje sve popularnija i zastupljenija u holivudskoj i televizijskoj produkciji, model će ispuniti i prevazići očekivanja svih njegovih ljubitelja. Bolje osvetljenje, jarke boje i dinamički kontrast gledaocima će omogućiti pravi bioskopski doživljaj u udobnosti sopstvenih domova, dok je za savršeni zvuk zadužen Dolby Atmos uz pomoć koga će posmatrači imati utisak da moćan jedinstveni zvuk dopire iz svih krajeva prostorije. Model uključuje i novu verziju 3.5 LG webOS operativnog sistema za smart telefone, čime je omogućen još jednostavniji pristup HDR sadržaju dostupnom na Amazon i Netflix VoD servisima. Ova platforma nedavno je nagrađena sertifikatom međunarodne organizacije Common Criteria za bezbednost i zaštitu korisničkih podataka.

„Jedinstveni SIGNATURE OLED W7 predstavljen je početkom godine na Sajmu potrošačke elektronike CES 2017 u Las Vegasu, kada je nagrađen odlikovanjem „Best of the best” za najbolji proizvod. Ova nagrada potvrdila je nastojanja naše kompanije da težnja ka učestalim inovacijama urađa plodom. Izuzetno sam ponosan što će ljubitelji televizije u našoj zemlji imati prilike da uživaju u izuzetnom modelu poput ovog”, istakao je Petar Stefanović, menadžer prodaje u sektoru Home Entertainment u kompaniji LG Electronics u Srbiji.

Leave a Reply