Početna Privatni korisnici Logitech G bežični gejming miš za profesionalce

Logitech G bežični gejming miš za profesionalce

blank
ATV & NAUTICA 2020

Logitech je najavio svog najboljeg miša do sada, Logitech® G900 Chaos Spectrum. Novi bežični G900 miš ima optički senzor, dizajn namenjen za dešnjake i levoruke, prilagodljivo osvetljenje, dizajnirane mehaničke tastere, kao i laganu konstrukciju i udobnost tokom dugotrajnog igranja. Logitech G900 Chaos Spectrum pruža tako najbolje od bežičnih performansi što su potvrdili i eSport profesionalni igrači.

“Razgovarali smo s eSports profesionalcima koji su naglasili da nisu oduševljeni žičanim gejming miševima,“ rekao je Ujesh Desai potpredsednik i generalni menadžer za gejming u Logitechu. “Igrači žele da imaju slobodu koju im nude bežični miševi, a pouzdanost i preciznost žičanih miševa. To je i bila premisa naših dizajnera u ideji da osmislimo bežičnog gejming miša koji će biti brži od drugih žičanih miševa. Uvereni smo da je G900 najbolji gejming miš kog smo ikad proizveli.“

ATV & NAUTICA 2020

Bežična tehnologija za visok profesionalni nivo igre
Uz povratnu reakciju od jedne milisekunde i visoko optimizovanu 2.4GHz bežičnu vezu, Logitech G900 Chaos Spectrum nadmašuje sve druge bežične i žičane miševe. Zahvaljujući delom i ekskluzivnoj tehnologiji koja funkcioniše po principu satnog mehanizma značajno se smanjuje potrošnja energije tako da igrači mogu da igraju 32 sata u kontinuitetu uz jedno punjenje (24 sata s originalnim postavkama za rasvetu). Kad miš ostane bez baterije neprimetno se prebacuje iz bežičnog u žičani način rada, a punjenje traje svega dva sata.

Precizni optički gejming senzor
Logitech G900 Chaos Spectrum dolazi s optičkim senzorom PMW3366 koji je prihvaćen i potvrđen od strane profesionalaca kao najbolji gejming senzor na tržištu. Precizno i lako prevodi svaki pokret ruke u odgovarajuću aktivnost na ekranu, čak i pri visokoj osetljivosti. Ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja, i pruža izuzetnu tačnost praćenja i doslednost u povratnim reakcijama pri bilo kojoj brzini.

Potpuna prilagodljivost
Logitech G900 Chaos Spectrum omogućava da konfigurišete miša prema sopstvenim željama. Koristeći magnetsku navlaku za tastere, miš se može prilagoditi i za dešnjake i za levoruke. Izrađen je kako bi mogao nesmetano stati u svaki dlan i udoban je za dugotrajno korišćenje. Pomoću Logitech Gaming Softverom možete prilagoditi osvetljenje i boje prema sopstvenom načinu igre, sistemu računara ili uslovima u prostoriji birajući iz paletu od preko 16 miliona boja. Takođe, možete podesiti postavljanje rasvete u fazu mirovanja ili isključivanje kad vaš sistem nije aktivan.

Mehanički tasteri
Tasteri na Logitech G900 Chaos Spectrum mišu su projektovani tako da povećavaju vreme povratnih informacija čime se ostvaruju brže i preciznije akcije u igri. Ovaj sistem utiče na smanjenje vremena reakcije između tastera i prekidača, a ujedno smanjuje silu koja je potrebna za klik što dovodi do bržih reakcija. Rezultat toga je brza, precizna i pouzdana izvedba u igri.

Osmišljeni dizajn
Svi delovi Logitech G900 Chaos Spectrum miša su optimizovani za smanjenje težine, bez narušavanja njegove stabilnosti. Konstrukcija miša je detaljno analizirana i optimizovana kako bi se izbegla nepotrebna težina u izradi miša. Ovaj bežični gejming miš teži svega 107 grama, udoban je za korišćenje tokom dugog razdoblja i osigurava brze povratne reakcije u igri.

Cena i dostupnost
Logitech G900 Chaos Spectrum se očekuje u Evropi početkom aprila po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179 evra. Za više informacija molimo posetite gaming.logitech.com ili naš blog.


Leave a Reply