Početna Privatni korisnici Logitech G gejming zvučnici i mehanička tastatura sa LIGHTSYNC-om

Logitech G gejming zvučnici i mehanička tastatura sa LIGHTSYNC-om

LIGHTSYNC, nova tehnologija koja poboljšava igranje uz pomoć kombinacije svetlosti i zvuka

blank
ATV & NAUTICA ATV

Logitech G, brend Logitech-a, predstavio je dva nova člana svoje porodice gejming opreme visokih performansi. Logitech G560 PC Gaming Speakers su prvi namenski igrački zvučni sistem s naprednom Logitech G LIGHTSYNC tehnologijom koja sinhronizuje svetlost i zvuk pri igranju. Zajedno sa zvučnicima stigla je i Logitech G513 Mechanical Gaming Keyboard. Logitech G513 takođe poseduje LIGHTSYNC RGB, pruža mogućnost izbora između dva Romer-G mehanička prekidača i vrhunski oslonac za dlanove. Logitech G nastavlja da širi svoj asortiman opreme visokih performansi posebno namenjen potrebama gejmera, kao i da neprestano diže nivo inovacija u RGB-u.

blank

ATV & NAUTICA ATV

„Naš cilj sa ova dva proizvoda bio je da popunimo prazninu kod G502, najprodavanijeg gejming miša na svetu.“ rekao je Uđeš Desai, potpredsednik i generalni direktor Logitech Gaming-a. „Sa LIGHTSYNC tehnologijom u mogućnosti smo da pametno upotrebimo ono šta RGB osvetljenje može da uradi – sinhronizovanje audio i RGB osvetljenja na ekranu. Ako već posedujete G502, onda su novi G513 tastatura i G560 zvučnici sa LIGHTSYNC-om savršeni način da zaokružite vaše desktop okruženje.“

Gejming zvučnici koji obuzimaju

Sa prvim Logitech G gejming zvučnicima čućete svaki detalj koji su dizajneri igre zamislili. Logitech G560 od 240/120W snage daje neverovatan zvuk kako za muziku tako i za PC igre i 3D audio sa DTS: X Ultra 1.0 za in-game audio pozicioniranje. Sve zajedno ovo poboljšava preciznost i pojačava intenzitet i realizam, pružajući igračima potpunije i zabavnije iskustvo.

Uz pomoć napredne LIGHTSYNC tehnologije, Logitech G560 sinhronizuje briljantno RGB osvetljenje i moćan zvuk u realnom vremenu kako bi se podudario sa dešavanjima na ekranu. Efekti svetlosti i animacije mogu se prilagođavati kroz 16,8 miliona boja, sa četiri zone osvetljenja. Logitech G560 ima više mogućnosti povezivanja – USB, 3.5mm i Bluetooth. Logitech Easy-Switch tehnologija vam omogućava da nesmetano prebacujete između četiri povezana uređaja kao što su računar, pametni telefon i tablet, tako da, na primer, možete slušati omiljenu muziku sa telefona dok igrate PC igre. LIGHTSYNC tehnologija takođe funkcioniše i sa video i muzičkim sadržajima i omogućava vam da uronite u ples svetlosti i zvuka i izvan igara.

LIGHTSYNC Powered Mechanical Gaming Keyboard

Logitech G513 preuzima Logitech-ov nagrađivani dizajn tastatura i ide korak dalje sa RGB osvetljenjem i LIGHTSYNC podrškom. Tastatura nudi izbor između dva Logitech G ekskluzivna Romer-G mehanička prekidača, Romer-G Tactile i Romer-G Linear. Romer-G Tactile pruža taktilnu povratnu informaciju za igrače koji vole direktan fidbek, dok Romer-G Linear ne pruža nikakv otpor. Svi Romer G tasteri su brzi i tihi, prilagođeni za takmičenje, sa jasnim osvetljenjem, pouzdaniji i izdržljiviji od standardnih mehaničkih prekidača. Prekidači reaguju do 25 posto brže od vodećeg konkurenta na rastojanju od 1,5 mm, u kombinaciji sa minimalnim pritiskom od 45g, kako bi se obezbedio skoro trenutni odziv.

Kućište Logitech G513 tastature je napravljeno od aluminijumske legure 5052 koja se koristi u vazduhoplovnoj industriji, vrhunskog je dizajna i izdržljivosti. Tu su i integrisani USB dodatni port i opcioni oslonac za dlanove za udobnost tokom dugog igranja.

Leave a Reply