Početna Privatni korisnici Logitech G Pro – Tastatura koju su dizajnirali igrači!

Logitech G Pro – Tastatura koju su dizajnirali igrači!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Dizajnirana u saradnji s vrhunskim eSport igračima, Pro mehanička gejming tastatura visokih performansi, a bez numeričkog dela namenski je rađena za profesionalna takmičenja. Tastatura dolazi s Logitech ekskluzivnim Romer-G mehaničkim tasterima, nudi 25 posto brži odgovor od standardnih mehaničkih tastatura i dizajnirana je s ciljem postizanja maksimalnog efekta. Takođe, dolazi s odvojivim kablovima, što je čini lako prenosivom, kao is prilagodljivom RGB rasvetom i ugrađenom memorijom.

Romer-G ključni tasteri
Logitech ekskluzivni Romer-G mehanički tasteri izrađeni su da pruže profesionalne performanse, brz odgovor i izdržljivost, nudeći preciznost i brzinu. Uz kratki hod od 1.5 mm Romer-G tasteri registruju pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih tastera i dizajnirani su kako bi bili što efikasniji.

Najbolji telefoni 2019

Kompaktan, izdržljiv dizajn
Pro mehanička gejming tastatura kompaktnog je dizajna bez numeričkog dela, što je čini lako prenosivom za turnirska putovanja i ostavlja više prostorana stolu za kretanje mišem. Tastatura je ojačana čeličnom pločom u podlozi, dodajući stabilnost i čvrstoću.

Odvojivi sistem kablova
Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabl neće prekinuti na mestu priključka dok se nosi u torbi. Trodelni dizajn utičnice podržava jednostavan i pouzdan prenos podataka.

Prilagodljiva RGB rasveta
Koristeći Logitech Gaming Software (LGS), igrači mogu odabrati i personalizovati svaki pojedini taster s više od 16,8 miliona boja i spremiti uzorak rasvete na ugrađenu memoriju, tako da je dostupna za korišćenje na takmičenju.

Cena i dostupnost
Logitech G Pro mehanička gejming tastatura očekuje se u prodaji početkom marta 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 evra.

Leave a Reply