Početna Privatni korisnici Logitech G Pro – Tastatura koju su dizajnirali igrači!

Logitech G Pro – Tastatura koju su dizajnirali igrači!

blank
ATV & NAUTICA 2020

Dizajnirana u saradnji s vrhunskim eSport igračima, Pro mehanička gejming tastatura visokih performansi, a bez numeričkog dela namenski je rađena za profesionalna takmičenja. Tastatura dolazi s Logitech ekskluzivnim Romer-G mehaničkim tasterima, nudi 25 posto brži odgovor od standardnih mehaničkih tastatura i dizajnirana je s ciljem postizanja maksimalnog efekta. Takođe, dolazi s odvojivim kablovima, što je čini lako prenosivom, kao is prilagodljivom RGB rasvetom i ugrađenom memorijom.

Romer-G ključni tasteri
Logitech ekskluzivni Romer-G mehanički tasteri izrađeni su da pruže profesionalne performanse, brz odgovor i izdržljivost, nudeći preciznost i brzinu. Uz kratki hod od 1.5 mm Romer-G tasteri registruju pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih tastera i dizajnirani su kako bi bili što efikasniji.

ATV & NAUTICA ATV

Kompaktan, izdržljiv dizajn
Pro mehanička gejming tastatura kompaktnog je dizajna bez numeričkog dela, što je čini lako prenosivom za turnirska putovanja i ostavlja više prostorana stolu za kretanje mišem. Tastatura je ojačana čeličnom pločom u podlozi, dodajući stabilnost i čvrstoću.

Odvojivi sistem kablova
Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabl neće prekinuti na mestu priključka dok se nosi u torbi. Trodelni dizajn utičnice podržava jednostavan i pouzdan prenos podataka.

Prilagodljiva RGB rasveta
Koristeći Logitech Gaming Software (LGS), igrači mogu odabrati i personalizovati svaki pojedini taster s više od 16,8 miliona boja i spremiti uzorak rasvete na ugrađenu memoriju, tako da je dostupna za korišćenje na takmičenju.

Cena i dostupnost
Logitech G Pro mehanička gejming tastatura očekuje se u prodaji početkom marta 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 evra.

Leave a Reply