Početna IT PERIFERIJA Logitech G533 slušalice sa Headphone:X® 7.1 surround zvukom

Logitech G533 slušalice sa Headphone:X® 7.1 surround zvukom

ATV & NAUTICA 2020

Pro-G audio zvučničke jedinice izrađene su od hibridnog mrežastog materijala koji pruža audio performanse koje su do sada bile dostupne jedino u high-end audiofilskim slušalicama. Zvučničke jedinice donose čistoću visokih i niskih tonova uz minimalnu distorziju zvuka.

Visoko realistične DTS slušalice:X surround tehnologije zvuka precizno repliciraju 7.1 sistem tako da možete realistično doživeti zvukove okruženja, kao npr. koliko su udaljeni neprijatelji ili iz kog smera dolaze. Takođe, možete podesiti glasnoću za svaki od sedam audio kanala.

ATV & NAUTICA 2020

Slušalice održavaju snažnu vezu, čak i na postavkama visokih elektromagnetskih interferencija (EMI) kada postoje desezi bežičnih signala u neposrednoj blizini. Ultraniska latencija bežične veze osigurava da ne dolazi do kašnjenja zvuka tokom igre, kao ni za vreme gledanja filmova, odnosno streaminga.

Dizajnirane su kako bi kompletno prekrile uho, dolaze s jastučićima od lagane, prozračne tkanine što ih čini idealnim za sportske performanse, a uz to se jednostavno skidaju i održavaju.

Logitech G533 bežične gejming slušalice dostupne su po preporučenoj maloprodajnoj ceni 149 evra.

Leave a Reply