Početna Biznis korisnici Master Card pokreće Android Pay!

Master Card pokreće Android Pay!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Kompanija Google predstavila je uslugu Android Pay koja će korisnicima kreditnih, debitnih, pripejd i biznis kartica omogućiti korišćenje pametnih telefona sa Android operativnim sistemom za svakodnevna plaćanja kako u radnjama, tako i iz Android aplikacija. Ova novina pruža korisnicima MasterCard kartica više opcija za plaćanje putem mobilnih uređaja.

MasterCard beskontaktna tehnologija je danas prihvaćena na preko 3 miliona prodajnih mesta u 68 zemalja sveta, a MasterCard usluga za digitalna plaćanja (MasterCard Digital Enabelment Service) omogućava jednostavno i sigurno iskustvo plaćanja putem usluge Android Pay kako bi korisnici mogli koristiti svoje kartice bilo kada, bilo gde i na način na koji to požele.

10 saveta Instagram IN PAGE

Korisnici Android uređaja će već ovog leta moći da koriste svoje MasterCard kreditne, debitne, pripejd i biznis kartice kroz Android Pay uslugu. Svaka kupovina obavljena tokenizovanom MasterCard kreditnom, debitnom, pripejd ili biznis karticom pružiće i korisnicima i trgovcima isti nivo sigurnosti, pogodnosti i garancija koji pružaju sve druge MasterCard transakcije. Pošto Android Pay usluga ne deli broj kartice sa trgovcem, korisnicima je omogućen dodatni nivo sigurnosti.

MasterCard-Bank-of-America-Android-Pay

Android Pay usluga će postati dostupna korisnicima Android uređaja u Sjedinjenim Američkim Državama tokom predstojećih meseci (počev od verzije KitKat na dalje ka novijim verzijama Androida). Beskontaktna plaćanja su trenutno prihvaćena u svim većim radnjama, restoranima, transportnim kompanijama, benzinskim pumpama i supermarketima u SAD-u koji će od sada prihvatati i MasterCard transakcije obavljene putem Android Pay usluge. Za više informacija o prodajnim mestima u Sjedinjenim Državama koja prihvataju beskontaktna plaćanja preuzmite MasterCard Nearby aplikaciju ili posetite veb sajt www.mastercard.com/contactless.

Leave a Reply