Početna Gadgets Meizu pametni telefoni! – Flagship Meizu PRO 7 i najnoviji Meizu M6...

Meizu pametni telefoni! – Flagship Meizu PRO 7 i najnoviji Meizu M6 i M6 Note

U Zagrebu uz hologramsku prezentaciju predstavljeni su novi MEIZU pametni telefoni.

Mobis electronic, jedan od pionira mobilne industrije u regionu, ove godine slavi 25 godina aktivnog poslovanja na tržištu. Danas je uvoznik i distributer brojnih vrhunskih brendova, a najnoviji među njima je MEIZU koji se od 2003. do danas etablirao među top kineske proizvođače i globalno je poznat kao brend koji vrhunsku tehnologiju i inovacije donosi u cenovno atraktivnom rangu. Novom suradnjom s Mobisom, Meizu je postao široko dostupan na hrvatskom tržištu, a uskoro i u zemljama regiona.

Meizu pametni telefoni koriste Android Flyme operativni sistem, a podeljeni su u dve linije: PRO seriju za čiste profesionalce i M seriju koja nudi najbolji kvalitet i iskustvo za mlade korisnike.

Događaju su prisustvovale mnoge poznate zvanice, partneri i novinari

Zvezda večeri je bio Meizu PRO 7, revolucionaran uređaj s dva ekrana.

PRO 7 čini divovski skok u inovativnosti jer se odvaja od tradicionalnog Meizu dizajna nudeći prednji i zadnji ekran te prednju i dvostruku zadnju kameru. Zadnji 1.9 inčni ekran zaista pomera granice očekivanog. Ovaj mali ekran osetljiv na dodir prikazuje veliki broj notifikacija i informacija, od trenutnog vremena, do broja koraka, najave sastanaka ili poruke koja je upravo stigla. Definisanjem postavki korisnik sam određuje šta najviše treba i želi videti od omiljenog sadržaja na ekranu. Odmah iznad ekrana na leđima telefona nalaze se dve kamere od 12 MP, sa 6 sočiva za fantastične fotografije.

Kod PRO modela implementirne su sve kompanijine inovacije i vrhunska tehnologija izrade pa tako Meizu PRO 7 revolucionaran uređaj s dva ekrana nudi korisniku nesvakidašnje iskustvo korištćenja, a dizajnerski deluje savršeno.

Tri glavne karakteristike Meizu PRO 7 modela su: savršen dizajn i tehnologija, jedinstveni ekran na leđima telefoina i vrhunsko korisničko iskustvo. Pro 7 i dalje je izuzetno od samo 7,3mm, čime je Meizu ponovno dokazao da inovacije ne zahtevaju nužno kompromis s dizajnom.

Očekivana cena MEIZU Pro 7 u maloprodaji je oko 525 EUR.

Leave a Reply