Početna Gadgets Mi pametni uređaji od sada i kod nas

Mi pametni uređaji od sada i kod nas

ATV & NAUTICA 2020

Xiaomi (Mi) ekosistem proizvoda je od sada dostupan i na srpskom tržištu. Stigli su pametni proizvodi koje će od sada i kupci u Srbiji moći da koriste, a koji su vrlo korisni i čine svakodnevni život lakšim. Biće dostupno više od 30 pametnih proizvoda, kao što su pametna narukvica, vaga, električna četkica za zube, Mi robot i LED stona lampa i mnogi drugi.

Mi ekosistem je široka mreža pametnih uređaja koji donose budućnost na dohvat ruke. Trenutno se u svetu koristi preko 115 miliona Mi ekosistem uređaja. Pored toga što su tehnološki napredni, njihove glavne odlike su inovativan način obavljanja svakodnevnih aktivnosti, jednostavnost korišćenja, odličan odnos cene i kvaliteta i moderni minimalistički dizajn. Inovacije namenjene svima po pristupačnim cenama koje menjaju i oblikuju svet.

ATV & NAUTICA 2020

Pametnu narukvicu sa OLED ekranom osetljivim na dodir moći ćete da nosite dok se tuširate, perete ruke ili auto. Kada je u sportskom režimu rada, meri pređenu ili pretrčanu kilometražu, potrošene kalorije, otkucaje srca i druge podatke koji vas zanimaju. Pored toga, prikazuje dolazne pozive i poruke, kao i kvalitet sna. Mi band narukvica obezbeđuje 20 dana rada u stand-by režimu.

Mi vaga vam daje mogućnost da upoznate sebe pomoću 10 bitnih podataka o vašem telu. Pored težine obezbeđuje i sledeće podatke: mišićnu i koštanu masu, BMI, masti u telu, bazalni metabolizam, tečnost, viscelarne masti itd.

Električna četkica za zube, ne samo da proizvodi visokofrekventne vibracije, već ima izuzetnu snagu. Četkica u potpunosti dopire do teško pristupačnog prostora između zuba, uklanjajući plak i čisteći temeljnije u odnosu na obučne četkice. Dolazi sa tri različita režima rada: standardni, nežni i personalizovani. Jedno punjenje je dovoljno za 18 dana korišćenja.

Izuzetni Mi Robot Builder je modularna igračka koja može imati različite oblike korišćenjem 978 delova (verovatno će raditi i ako ga ne sklopite do kraja J). Sa mobilnim telefonom se povezuje preko aplikacije pomoću koje ćete moći da upravljate njime i zadajete mu različite zadatke.

Mi LED stona lampa, pametna lampa sa 4 svetlosna profila. Lampa je specijalno dizajnirana da smanji treperenje koje uzrokuje zamor i druge štetne efekte za oči. Možete podesiti temperaturu boje i osvetljenje u skladu sa vašim potrebama. Sve ove funkcije smeštene su u jednostavnom, elegantnom i prelepom metalnom kućištu koje je izuzetno izdržljivo i precizno dizajnirano.

Leave a Reply