Početna Gadgets Microsoft Launcher i Your Phone alatka donose Windows na vaš Android

Microsoft Launcher i Your Phone alatka donose Windows na vaš Android

blank
ATV & NAUTICA ATV

Naočigledniji primer Microsoftove strategije za Android uređaje je Microsoft Launcher. Prvobitno razvijen u Microsoft Garage inkubatoru, on predstavlja zamenu za fabričke Android launchere i dolazi sa tri različita izgleda interfejsa za vaš uređaj. Prvi izgled je tradicionalni home ekran, sa odabranim aplikacijama i folderima, podrškom za Android vidžete.

U drugom izgledu instalirane aplikacije se pregledaju skrolovanjem, nešto slično kao kod Windows telefona. I na kraju, tu je izgled koji na karticama prikazuje kalendar, email i druge informacije koje se čitaju jednostavnim pogledom, uključujući Windows Timeline izgled dokumenata i internet stranica koje otvarate na bilo kom od svojih uređaja.

ATV & NAUTICA 2020

Microsoft Launcher menja fabričke Android launchere svojim izgledima interfejsa koji uključuju tradicionalni Home ekran i Timeline izgled. To je jedna korisna aplikacija, sa rotirajućim pozadinama koje pokreće Bing.

Podrška za ključne Microsoft alatke poput Sticky Notes i Office paketa čini ga ozbiljnom alternativom drugim launcherima. Možda nije identičan Windows 10 korisnički interfejs za mobilne telefone, ali je praktičan i olakšava korišćenje jer većinu stvari koje ste ranije morali da radite unutar aplikacija, sada možete da odradite iz svog feed-a.

Taj feed sa informacijama sa aplikacija koje se nalaze na vašem kompjuteru, smartfonu ili cloudu je suština Microsoft Launchera. On se nadovezuje na infrastrukturu koju je Microsoft napravio za Office 365 i ostale svoje cloud proizvode, i donosi alatke za poboljšanje produktivnosti na vaš telefon, gde god se vi nalazili.

Leave a Reply