Početna Home Miele Kitchen Experience

Miele Kitchen Experience

ATV & NAUTICA 2020

Miele Kitchen Experience, interaktivno kuvanje donelo nam je duženje sa osnivačem koncepta New Balkan Cuisine i prijateljem brenda Miele, kuvarom Vanjom Puškarem. Tokom ovog susreta zajedno smo pripremali dva interesantna specijaliteta, zabavili se i saznali više o kombinovanju začinskog bilja, kuvanju na pari i malim tajnama koje proces kuvanja čine jednostavnijim.

Na našem tanjiru našli su se pileći batak u vinu i voćni crumble sa sladoledom od vanile, koje, pažljivo prateći smernice iskusnog chef-a, možete veoma lako pripremiti.
Program Miele Kitchen Experience predstavlja spoj kulinarske veštine, pravilnog kombinovanja sastojaka i pripreme hrane na vrhunskim Miele uređajima, koji svojom inovativnom tehnologijom utiču na očuvanje arome.

ATV & NAUTICA 2020

Miele Kitchen Experience susreti namenjeni su svima koji žele da se u dobrom društvu praktično upoznaju sa mogućnostima Miele kuhinjskih uređaja.

Dodatne informacije, recepte i fotografije sa Miele Kitchen Experience časova, osim na zvaničnoj Miele web stranici, možete pratiti i na Facebook i Instagram stranicama brenda.

Leave a Reply