Početna AUTOMOBILI Moderan gradski SUV “cool” stavom – Opel Crossland X

Moderan gradski SUV “cool” stavom – Opel Crossland X

Momacki auto – Infiniti HEADER

U odnosu na Opel Mokku X, koja dolazi sa opcionim pogonom na sve točkove za povremene off-road izlete, novi Opel Crossland X je predodređen za urbano okruženje sa svojim kompaktnim dimenzijama karoserije, dok je u isto vreme savršeno pogodan za bogatu kupovinu u prodavnici organske hrane ili put u Toskanu za vreme godišnjih odmora. Sa dužinom od 4,21 metra, novi Crossland X je 16 centimetara kraći od Astre, dok je u isto vreme 10 centimetara viši. Putnici mogu da uživaju u višoj poziciji sedenja i sjajnoj preglednosti u svim pravcima. Kupci koji su u potrazi za još boljim vizuelnim iskustvom, mogu ambijent da učine kvalitetnijim, i to opcionim panoramskim krovom.

Smeo, svež i „cool“ su tri atributa koje svaki „urbani krosover“ treba da poseduje. Novi Crossland X ih sve ima, u isto vreme ostavši tipičan Opel sa najboljim mogućim paketom i izraženim karakterom. Sa dužinom od 4.212 milimetara, širinom od 1.825 milimetara i visinom od 1.605 milimetara, on donosi svoju sopstvenu interpretaciju Opelove filozofije dizajna „gde se vajarstvo susreće sa nemačkom preciznošću“, jer je u isto vreme sofisticiran i grub, sa naglašenom maskom hladnjaka i blistavom Opelovom „munjom“ na čelu. Za SUV tipična zaštitna oivičenja i srebrne insertacije napred i duž čitave donje sekcije vozila, pružaju samouverenu pojavu naglašavajući funkcionalnu i sportsku eleganciju.

IFA 2019 IN PAGE

Budući da je u samoj srži Opelove filozofije, skulpturalni dizajn sa jasnim osećajem za preciznost, takođe igra glavnu ulogu i kada je reč o stajlingu enterijera. Instrument tabla i centralni greben su jasno strukturisani i horizontalno usklađeni sa vozačem. Igrajući ulogu vozačkog kontrolnog centra, kokpit pojačava osećaj aktivnog vozačkog doživljaja. Obiman pogonski portfolio, sačinjen od benzinskih, dizel i agregata koji kao gorivo koriste tečni naftni gas, može se iskombinovati s manuelnim ili automatskim menjačima, sve u cilju kvalitetnog vozačkog doživljaja.

Leave a Reply