Početna Događaji CES 2019 Monitori za prvo GAMING iskustvo

Monitori za prvo GAMING iskustvo

Predstavljeni su minimalistički Space Monitor za moderna radna okruženja, ultra-široki 49-inčni CRG9 monitor za uživanje u video igrama i tanki 4K UHD zakrivljeni monitor za kreatore sadržaja

Panasonic TV

Kompanija Samsung najavila je tri nova monitora: moderni, minimalistički Space Monitor, CRG9 monitor dizajniran za uživanje u igranju video igara i UR59C, tanki 4K UHD zakrivljeni monitor idealan za one koji se bave kreiranjem sadržaja. Svaki monitor donosi najbolju tehnologiju, od ultra-širokih ekrana i realističnih boja, do minimalističkog dizajna idealnog za manje radne prostore i povećanje produktivnosti.

Space Monitor: moderan, minimalistički i fleksibilan dizajn

TOP 5 App za bolje pamcenje

Zbog svog elegantnog dizajna i funkcionalnosti, Space Monitor korisnicima pruža mogućnost da svoju pažnju usmere na ono što je na ekranu, a ne na ono što se nalazi oko ekrana. Uz pomoć jedinstvenog ugrađenog stalka za uštedu prostora, pričvršćuje se za sto i dodatno oslobađa prostor na stolu. Monitor se lako instalira i podešava kada se ne koristi, te ga je jednostavno pomeriti i postaviti sasvim uz zid. Jednostavnim ergonomskim podešavanjima, pristupom portovima i diskretnim sistemom za sakrivanje kablova, Space Monitor unapređuje i formu i funkciju bilo kog radnog mesta ili kućne kancelarije.

Osim svojih estetstkih karakteristika, Space Monitor je monitor visokih performansi, sa brojnim različitim funkcijama. Model od 27 inča nudi QHD rezoluciju za detaljne, savršeno oštre slike, dok model od 32 inča prikazuje sadržaj u 4K UHD rezoluciji.

Space Monitor korisnicima nudi jedinstveni stalak, koji se potpuno uklapa u zadnju stranu tankog okvira monitora. Kada se postolje koristi, Space Monitor se lako može nagnuti, pomeriti od zida ili spustiti na radnu površinu stola. Uz pomoć funkcije „Zero Height Adjustable Stand“, ekran se prilagođava svačijem ukusu kada je o uživanju u vizuelnim sadržajima reč. Takođe, ovaj stalak eliminiše haos od kablova integracijom HDMI i kabla za napajanje u sam stalak.

Ultra-široki CRG9 gaming monitor sa dvostrukom QHD rezolucijom

Prvi na svetu ultra-široki gaming monitor CRG9 sa visokom rezolucijom i odnosom 32:9. Ovaj monitor obezbeđuje brzinu osvežavanja od 120Hz sa brzim odzivom od 4 ms na 49-inčnom ekranu koji smanjuje zaostajanje slike i zamućenje pokreta kako bi držao korak sa brzim igrama.

Monitor takođe koristi AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR tehnologiju kojom se smanjuje seckanje, cepanje ekrana i zaostatak pri unosu ulaznih komandi. Sadržaj zaista oživi na monitoru CRG9, sa dvostrukom QHD rezolucijom (5120×1440) i HDR10 sa maksimumom osvetljenosti od 1000 nita, za najfinije detalje u najosvetljenijim i najtamnijim delovima slike. HDR10 pruža mogućnost lokalnog prigušenja svetla a HDR visokog kontrasta nudi napredne naglašene osvetljene delove koje nije moguće prikazati na monitorima koji nisu HDR.

UR59C prvi na svetu zakrivljeni 4K UHD monitor od 32 inča

Idealan je za kreatore sadržaja, kojima je potreban prilagodljiv monitor i dobre performanse. Novi UR59C monitor od 32 inča ima UHD zakrivljeni ekran sa kontrastnim odnosom 2500:1 i punom 4K UHD rezolucijom od 3840×2160, koja podržava do milijardu boja. Zakrivljenje od 1500R pruža potpuno uživljavanje u sadržaj, gledanje video snimaka ili igranja video igara. Istovremeno smanjuje naprezanje očiju koje se obično dovodi u vezu sa dugotrajnom upotrebom tradicionalnih monitora.

Leave a Reply