Početna Privatni korisnici MWC 2016: LG G5 – Prvi modularni smart telefon

MWC 2016: LG G5 – Prvi modularni smart telefon

Najnoviji telefon predstavljen je na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC), zajedno sa LG Friends pratećom opremom

Momacki auto – Infiniti HEADER

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj dugo očekivani model smart telefona, LG G5, koji odlikuju elegantno, metalno kućište, prenosiva baterija, kao i jedinstveni, modularni dizajn. Upotpunjen kolekcijom prateće opreme pod nazivom LG Friends, G5 smart telefon može jednostavno da se transformiše u digitalni fotoaparat, audio plejer i još mnogo toga.

Zahvaljujući elegantnom dizajnu aluminijumskog kućišta i baterijom koja, ukoliko se istroši, lako može da se izvuče i zameni punom, G5 model prevazilazi vizuelni dojam svog prethodnika, G4 modela. Najpre, širokougaoni objektiv od 135 stepeni omogućava korisniku da bira između standardnog i širokougaonog objektiva, kako bi omogućio kreiranje fotografija sa što više elemenata. Osim toga, always-on ekran omogućava korisnicima da jednostavno proveravaju obaveštenja samo jednim potezom, dok su informacije o vremenu i datumu uvek dostupne, bez aktiviranja ekrana. Takođe, 3D Arc Glass koji krasi na ekran dijagonale 5.3 inča, kreira blagu zakrivljenost, kao i glatku metalnu površinu pomoću Micro-Dizing tehnologije.

EON 1 godina

Leave a Reply