Početna Privatni korisnici MWC 2016: LG G5 – Prvi modularni smart telefon

MWC 2016: LG G5 – Prvi modularni smart telefon

Najnoviji telefon predstavljen je na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC), zajedno sa LG Friends pratećom opremom

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj dugo očekivani model smart telefona, LG G5, koji odlikuju elegantno, metalno kućište, prenosiva baterija, kao i jedinstveni, modularni dizajn. Upotpunjen kolekcijom prateće opreme pod nazivom LG Friends, G5 smart telefon može jednostavno da se transformiše u digitalni fotoaparat, audio plejer i još mnogo toga.

Zahvaljujući elegantnom dizajnu aluminijumskog kućišta i baterijom koja, ukoliko se istroši, lako može da se izvuče i zameni punom, G5 model prevazilazi vizuelni dojam svog prethodnika, G4 modela. Najpre, širokougaoni objektiv od 135 stepeni omogućava korisniku da bira između standardnog i širokougaonog objektiva, kako bi omogućio kreiranje fotografija sa što više elemenata. Osim toga, always-on ekran omogućava korisnicima da jednostavno proveravaju obaveštenja samo jednim potezom, dok su informacije o vremenu i datumu uvek dostupne, bez aktiviranja ekrana. Takođe, 3D Arc Glass koji krasi na ekran dijagonale 5.3 inča, kreira blagu zakrivljenost, kao i glatku metalnu površinu pomoću Micro-Dizing tehnologije.

Leave a Reply