Početna Privatni korisnici Nadogradivi za Windows 10 – Microsoft Lumia 640 i Lumia 640 XL

Nadogradivi za Windows 10 – Microsoft Lumia 640 i Lumia 640 XL

Panasonic TV

Majkrosoft je na MWC-u predstavio dva nova pametna telefona, Lumia 640 i Lumia 640 XL, koji pružaju korisnicima veću fleksibilnost i slobodu da biraju kada i gde žele da obave posao. Oba telefona mogu da se nadograde na Windows 10, što donosi ličnije korisničko iskustvo i veću produktivnost, a biće dostupni u prodaji tokom ove godine.

Majkrosoft nastavlja da na konkurentnom tržištu isporučuje inovativna rešenja na svojim telefonima, u svim cenovnim segmentima. Oba nova uređaja pružaju laku integraciju osnovnog hardvera – sa dijapazonom izbora veličina ekrana i mogućnosti kamera – i Majkrosoft usluga, nudeći neverovatnu produktivnost i pristupačnost.

ATV & NAUTICA 2020

Lumia-640-lifestyle

Sa modelima Lumia 640 i Lumia 640 XL, ljudi su pripremljeni za bilo šta: na poslu, kod kuće i u pokretu:
• Lak i brz pristup važnim dokumentima, pristup popularnim veb sajtovima, rad sa aplikacijama i igricama zahvaljujući ugrađenoj memoriji od 1 GB i moćnim Qualcomm® Snapdragon™ četvorojezgarnim procesorom koji radi na 1.2GHz.
• Uživanje u fotografijama i video-snimcima na ekranu visoke rezolucije – dijagonale 5 inča na modelu Lumia 640 ili 5.7 inča na modelu Lumia 640 XL.
• Energija za ceo dan sa štedljivom baterijom koja dugo traje— 2500 mAh na modelu Lumia 640 i 3000 mAh na modelu Lumia 640 XL.
• Snimanje fotografija bogatih detaljima čak i pri slabom svetlu, sa kamerom od 8MP na modelu Lumia 640 ili 13MP sa ZEISS optikom na modelu Lumia 640 XL. Oba modela imaju LED blic, prednju kameru za video-pozive putem Skajpa, i Lumia softver za kamere.
• Uživanje u korišćenju poslednje verzije operativnog sistema Windows Phone 8.1 i Lumia Denim apdejta, sa Action Centrom, Word Flow i Live Folders dostupnim jednim pokretom prsta preko ekrana. Korisnici takođe mogu da nadograde modele Lumia 640 i 640 XL na Windows 10 i uživaju u njegovim mogućnostima kada postane dostupan tokom ove godine.
• Najbolje od oba sveta, sa po prvi put dostupnom podrškom za LTE na modelima sa dve SIM kartice. Pored toga, svi modeli sa dve SIM kartice će imati Smart Dual SIM kako bi pomogli da korisnik nikada ne propusti poziv.

Korisnici modela Lumia 640 i Lumia 640 XL moći će da pristupe novim karakteristikama Windows 10 i inovacijama kroz Windows Insider Program, kao i da izvrše nadogradnju na Windows 10 u toku ove godine. Ključne mogućnosti i unapređenja operativnog Sistema Windows 10 uključuju nove univerzalne aplikacije, kao što su: Office, Mail and Calendar, i Photos; Razmena poruka zasnovana na internet protokolu iz programa Skajp (Skype) i drugih, direktno je integrisana; Potpuno novi doživljaj surfovanja sa novim pretraživačem Project Spartan; i proširena integracija personalnog asistenta Cortana.

Lumia-640

Uz modele Lumia 640 i Lumia 640 XL takođe se dobija i jednogodišnja pretplata na Office 365 Personal, koji uključuje najnovije Office aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote) na samim pametnim telefonima Lumia, kao i na jednom PC ili Mac računaru i jednom tabletu, plus jedan terabajt na OneDrive skladišnom prostoru, i 60 besplatnih minuta mesečno neograničenih poziva putem Skajpa prema celom svetu.**

“Naši najnoviji Lumia uređaji su proizvod našeg zamaha u segmentu pristupačnih pametnih telefona” izjavio je Džo Harlou (Jo Harlow), korporativni potpredsednik za telefone u Majkrosoftu. i dodao: “Sa modelima Lumia 640 i Lumia 640 XL, nastavljamo da činimo inovacije dostupnim većem broju ljudi. Upakovali smo kompetitivni hardver sa inovativnim Windows softverom i Majkrosoft uslugama, kako bismo pomogli da kao korisnik postignete više, gde god i kad god da želite.”

Lumia 640 XL će biti dostupna globalno tokom marta i u bojama: mat tirkizna (cyan), narandžasta i crna, kao i mat i sjajna bela. Lumia 640 će biti dostupna počevši od aprila i to u bojama: sjajna tirkizna (cyan), narandžasta i bela, kao i mat crna. Oba modela, i Lumia 640 i Lumia 640 XL biće dostupna u varijantama sa jednom SIM karticom, i za dve SIM kartica na LTE mreži i dve SIM kartice na 3G mreži. Lumia 640 XL će takođe biti dostupna u varijanti sa jednom SIM karticom za 3G.

Cene će varirati u zavisnosti od tržišta i operatora; Procenjuje se da će Lumia 640 koštati 139 eura za 3G model i 159 eura za LTE model, bez poreza i olakšica. Lumia 640 XL će biti oko 189 eura za 3G i 219 eura za LTE varijantu, bez poreza i olakšica.

Leave a Reply