Početna Lifestyle Najbolje muške skije za 2019. godinu

Najbolje muške skije za 2019. godinu

Predstavljamo vam najpoželjnije „daske“ za ski sezonu 2019/20

Panasonic TV

Ovo su najatraktivnije, najpoželjnije muške skije za dan iz snova na snegu u sezoni 2019/2020.

DPS

ATV & NAUTICA 2020

U kompaniji DPS rade eksperti za pravljenje plovnih skija, koje odlično seku sneg i najbolje se snalaze u dubokom snegu. Serija powder skija za sledeću sezonu nije ništa drugačija.
Novi modeli koji se ističu su Koala i novi Wailer A100 RP model.

U kompaniji DPS opisuju Koala skije (144/119/131 na 189 cm) kao all-around skije za pravolinijsko spuštanje, posebno pravljene za svež duboki sneg. Ako želite većinu vremena da budete usmereni nizbrdo, praveći velike lukove, ali i dalje želite da imate mogućnost da čisto doskočite (i možda, samo možda ponekad pokušate da skijate unazad), Koala su prave skije za vas.

Model Wailer A100 RP (134/100/119 na 189 cm) su nove all-mountain skije kompanije DPS za svakodnevno bezbrižno skijanje. Imaju radijus skretanja od 15 metara i kraću efektivnu ivicu, a duboki ali glatki rocker skijašu omogućava kreativnost pri zaokretima.

Salomon

Za skijama iz QST linije se okreće više ljudi nego što se okretalo za plavim loknama Fare Foset (Farrah Fawcett) i maljavim grudima Toma Seleka (Tom Selleck) tokom 70-ih.
Najnagrađivanija kolekcija kompanije Salomon je upravo postala još bolja. Kako? Pluta. Da, dobro ste pročitali, pluta. Materijal od kog se prave pampuri za vinske flaše upotrebljen je u izradi vrha i repa za poboljšano upijanje vibracija i smanjeno vibriranje pri skretanju.

A Salomon je takođe i proširio vrh i rep, i povećao profil rockera.
Dublja geometrija sa izraženijim rocker profilom će zasigurno omogućiti novim QST skijama da se mnogo bolje urežu u krivinama i da mnogo bolje plutaju.

Pronađite novu konstrukciju i oblik sa novim modelima QST 106, 99 i 92.

Leave a Reply