Prema podacima sa Google Play-a i App Stora, i ocenama korisnika ovih platformi, mbanking aplikacija Addiko banke je najbolje rangirana u kategoriji bankarskih aplikacija na tržištu Srbije sa prosečnom ocenom 4,6.

Korisnici su ovu ocenu definisali kroz parametre praktičnosti, korisničkog iskustva i interakcije korisnika sa proizvodom.

Usluga Addiko banke koja je predstavljena početkom godine – mKredit – sastavni je deo ovog jedinstvenog mbanking eko sistema koji vremenom raste kroz različite funkcionalnosti i proizvode, u zavisnosti od potreba klijenata za novim digitalnim uslugama.

Osim kredita kroz mobilnu aplikaciju, klijenti mogu da podnesu i zahtev za dozvoljeni minus u samo nekoliko klikova.
Podnošenje zahteva za mKredit moguće je 24 sata dnevno, a odluka se donosi za nekoliko minuta i bez odlaska u ekspozituru.

Maksimalni iznos kredita je 600.000 dinara, sa periodom otplate od 12 do 60 meseci i fiksnom mesečnom ratom tokom celog perioda otplate.
Pozajmica po tekućem računu se odobrava do visine prosečne plate. Korisnik mKredita dokumentaciju u ovom procesu potpisuje unosom personalizovanog PIN-a.

Kompletna dokumentacija se čuva u samoj mbanking aplikaciji i dostavlja se klijentu na mejl.
Klijenti su posebno prepoznali prednost odobravanja kredita vikendom i za vreme praznika, kada se obavljaju naveće kupovine.

Nepunih godinu dana od kada je pokrenuta ova inovativna usluga, pokazatelj da su klijenti zadovoljni digitalnim uslugama i komunikacijom sa bankom na ovaj način predstavlja i podatak da je preko hiljadu korisnika dobilo mKredit.

Addiko banka na ovaj način pokazuje da se svrstava među pionire digitalne transformacije bankarskog tržišta Srbije.

Prethodni tekstcastAway kućište vašem smartfonu dodaje drugi ekran na dodir
Sledeći tekstMcLaren Elva je čudo bez vetrobranskog stakla

Leave a Reply